videografie marketingkarwei

Kies jij met video voor een echte binnenkomer?

Wij maken video’s met een persoonlijke touch. Films die raken. En een goede film die een brede glimlach laat verschijnen, je op het puntje van je stoel laat zitten of je vol verwondering achterlaat. Dat is waar wij voor gaan! En waar je de kijker dan precies wilt raken, daar komen we samen met jou achter.

Met een bedrijfsfilm van MarketingKarwei breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

  • Een goede video blijft beter plakken dan tekst of fotografie
  • Verbeter de online vindbaarheid van je website
  • We verzorgen de hele productie van concept tot oplevering
  • Zorgt, als ‘ie echt goed is, voor kippenvel of een brede glimlach
  • Video bouwt vertrouwen op bij potentiële klanten en genereert meer leads

Voordelen van krachtige videografie

1. Tot leven brengen

Brengt elk concept en merk tot leven

2. Ideale combinatie

Ideale combinatie om informatie en emotie over te brengen

3. Leads genereren

Genereer meer leads met een krachtige video

Onze videografie experts

Joost Bressers

Joost Bressers

Nannick van Koningsbruggen

Nannick van Koningsbruggen

Sten de Bruijn

Sten de Bruijn

Waarom is
video
belangrijk?

Voor ons is een video veel meer dan een aaneenschakeling van wat beelden. Achter een ijzersterke video zit een krachtig concept en een goed verhaal. Video geeft jouw bedrijf die persoonlijke touch die online interacties vaak missen. Denk er eens over na: terwijl anderen hun boodschap typen, verschijnt jouw bedrijf met een glimlach op het scherm en je klanten zien en horen de echte mensen achter je merk. Dat zorgt voor verbinding en wekt vertrouwen op. De video is een weerspiegeling van de kwaliteit van je product of dienst. Om dit gevoel in een bedrijfsvideo over te brengen, maken we vooraf een plan van aanpak. Hoe we precies te werk gaan?

Onze werkwijze

Stap 1

Intake: Tijdens dit gesprek bespreken we wat je wensen zijn op het gebied van video. De videograaf zit er direct al bij! Samen maken we een creatieve invulling aan het plan.

Stap 2

Script & draaiboek: Op basis van je wensen maken we een script en een draaiboek voor de filmdagen. Zo verloopt alles op rolletjes en komt elk detail aan bod.

Stap 3

Filmen: Ready, set, go! Door een goede voorbereiding weet iedereen precies wat er moet gebeuren. Alle shots komen voorbij en worden soms wel meerdere keren opgenomen. Alles voor het beste resultaat.

Stap 4

Feedback: In de feedbackronde krijg je de eerste ruwe versie van de video te zien en kan jij je op- of aanmerkingen doorgeven. Het uiteindelijke resultaat: een ijzersterke video!

Soorten videografie

Een bedrijfsfilm is een sterke manier om een kijkje te geven in jouw organisatie en een indruk te geven van wie jij bent en waar je voor staat. Het geeft een compleet beeld, waarbij de sfeer, kernwaarden en visie goed naar voren komen. Maar je kan video ook inzetten om een nieuw product te lanceren, uitleg te geven of nieuw personeel aan te trekken. Een werken-bij video werkt uitstekend om een kijkje te geven achter de schermen en trekt de twijfelende sollicitant over de streep. Geloof ons: er is geen betere manier om sollicitanten aan je te binden.

Van een bedrijfsvideo tot productvideo, bij ons kan je voor alles terecht. Alles onder één dak.

Videografie door MarketingKarwei

Is het tijd voor een professionele video? Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met videografie

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!