Vindbaarheid verbeteren

Vindbaarheid verbeteren 

Beter gevonden worden door (potentiële) klanten

De website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Wanneer je een website hebt die er piekfijn uit ziet, wil je natuurlijk ook dat deze gevonden wordt door (potentiële) klanten. Wat daarvoor nodig is? Je vindbaarheid verbeteren. Door het verbeteren van je vindbaarheid zorg jij ervoor dat je hoog in de zoekmachines, zoals Google komt te staan. Waarom dit belangrijk is? De concurrentie online is moordend en (potentiële) klanten bekijken vaak alleen de eerste twee pagina’s met zoekresultaten, wanneer ze op zoek gaan naar een bedrijf. Als je gevonden wilt worden door nieuwe klanten is het dus erg belangrijk dat jouw website op de eerste twee pagina’s staat. Het verbeteren van jouw vindbaarheid is gaat zorgen voor het generen van meer leads en omzet. MarketingKarwei helpt bij het verbeteren van de vindbaarheid van jouw bedrijf. Wil je weten hoe wij dat doen? Lees dan snel verder.

Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss  Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss  Bewezen succesvol

Marketing strategie

Design, video & fotografie

Online marketing & trainingen

Vindbaarheid verbeteren: SEO & SEA

Voordat we de vindbaarheid van jouw website gaan verbeteren, optimaliseren we eerst de website. Wil je hier meer over weten? Kijk dan hier. Daarna gaan we aan de slag met de vindbaarheid. Dat kan op twee manieren: SEO & SEA. Ten eerste: zoekmachine optimalisatie (SEO), dat is een methode waarbij je de gratis vindbaarheid verbetert. De tweede methode, zoekmachine adverteren (SEA), is een methode die zich richt op betaald adverteren. Dit zorgt ervoor dat je direct bovenaan komt te staan in Google. Maar op welke richt ik me? Wij adviseren om beide tegelijk toe te passen. Dit zorgt ervoor dat je vindbaarheid zowel op de lange als korte termijn verbeterd. Wat weer leidt tot zichtbaar meer omzet. Wie wil dat nou niet?

Vindbaarheid verbeteren

Vindbaarheid verbeteren: onze werkwijze

Het team van MarketingKarwei bestaat uit een team van gedreven marketeers die allemaal een HBO of universitaire opleiding afgerond hebben. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dus geen onverwachte kosten en zichtbaar resultaat. Wij meten namelijk twee keer per jaar, op een simpele manier, hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Wij werken het liefste bij jou op kantoor. Hierdoor leren we het bedrijf en het team écht goed kennen. Zo kunnen we op een authentieke manier vooruitgang boeken. Waarbij we écht de identiteit van jouw bedrijf kunnen uitstralen.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Zij vertellen wat hun ervaringen zijn met onze marketeers. Hoe wij hen helpen bij het uitvoeren van de marketingplannen die al zo lang ‘op de plank’ lagen en hoe hun hele team enthousiast is geworden over de frisse werkwijze. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe?

referenties