Vindbaarheid website verbeteren

LAAT KLANTEN JOU ONLINE VINDEN

Wil jij de vindbaarheid van je website verbeteren? MarketingKarwei staat voor je klaar! Onze experts gaan aan de slag om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Dit kan op verschillende manieren, namelijk door middel van SEO en SEA. SEO is Search Engine Optimization, wat ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd wordt. SEA is Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Zoals de naam adverteren al zegt, kost het inzetten van SEA geld. Je adverteert dan met jouw website in de zoekmachine van bijvoorbeeld Google. Een gratis manier om bovenin Google te komen is door gebruik te maken van SEO. Je vult hierbij jouw website met mooie en kwalitatieve teksten die door Google opgepikt worden en bij jouw passende zoekwoord getoond worden.

Hoe doe je dat, de vindbaarheid van een website verbeteren?

Maar hoe gaat dit nou precies te werk? Bij MarketingKarwei beginnen we altijd met een zoekwoordenonderzoek. In dit onderzoek kijken we naar welke zoekwoorden jouw (potentiële) klanten het meest gebruiken of het meest op zoeken. Door teksten te schrijven gericht op die zoekwoorden, kunnen we zorgen dat jij met SEO hoger in Google komt te staan. SEO heeft bepaalde trucjes en regels die je aan kan houden voor het beste resultaat, maar zoekmachines vinden het vaak leuk om deze regels eens in de zoveel tijd aan te passen. Het is daarom belangrijk om je SEO up to date te houden en deze aan te passen waar nodig. Ook hier kan MarketingKarwei jou van dienst zijn.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie helpt mij met de vindbaarheid van mijn website?

Het team van MarketingKarwei bestaat uit enthousiaste en frisse marketeers die graag voor jou aan de slag gaan. We helpen je met de vindbaarheid van je website verbeteren en dit doen we graag bij jou op kantoor. De marketeers van MarketingKarwei werken namelijk door heel Nederland. Door bij jou op kantoor aan de slag te gaan kunnen we snel schakelen en worden we echt onderdeel van jouw team. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons wilt inzetten. Benieuwd naar welke marketeer bij jou aan de slag kan gaan? Neem eens een kijkje op onze teampagina. Liever direct met ons aan de slag?

Vindbaarheid website verbeteren team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?