kracht marketingkarwei

We houden marketing simpel

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. Het onnodige gebruik maken van moeilijke marketingtermen levert volgens ons niks op. Wij houden het simpel, waardoor we niet alleen het publiek beter aanspreken maar jou ook betrekken bij de marketing van jouw bedrijf.

Alles onder 1 dak

Heb jij geen zin om voor verschillende onderdelen verschillende marketingbureaus in te moeten schakelen? Wil jij kunnen schakelen met één bureau? Dit is het gemak waar wij voor staan. Wij hebben ons breed ontwikkeld op het gebied van marketing en mogen onszelf daarmee een full focus marketingbureau noemen. Het team van MarketingKarwei staat voor je klaar om te helpen met álle facetten van marketing. Hulp nodig met een marketingstrategie? Contentcreatie uitbesteden? Of kan jouw team wel een marketingtraining gebruiken?

Meetbaar omzetverhogend

Waarom jij een marketingbureau inschakelt? Juist, voor meer omzet! Op een eenvoudige en overzichtelijke wijze bieden we je een overzicht van onze werkzaamheden én wat het je oplevert natuurlijk. Zo kunnen we elke maand bijsturen en ervoor zorgen dat jouw omzet in een stijgende lijn terechtkomt.

Bedrijven zijn vaak wat terughoudend als het aankomt op het inschakelen van een marketingbureau. Ze zijn bang dat ze vast komen te zitten aan contracten, geen overzicht hebben van de werkzaamheden van de marketeers en hebben hun twijfels bij het daadwerkelijke effect van marketing. De manier hoe wij met deze angsten omgaan is als volgt: jij bepaalt als klant hoeveel uur je ons inzet zonder vast te zitten aan contracten, we geven je elke maand een duidelijk overzicht van onze precieze werkzaamheden en berekenen elk half jaar precies de omzet die vanuit marketing is binnengehaald. Op deze manier bepalen we samen waar jouw marketing investering het meeste rendement oplevert. Lijkt je dit wat?

waarom marketingkarwei

Balans denken en doen

Ons team bestaat uit een frisse groep marketeers die allemaal HBO of universitair geschoold zijn. Onze marketeers hebben door hun marketingervaring een balans tussen denken en doen ontwikkeld. Aan de hand van interne opleiding volgen we de nieuwste marketingtrends op de voet. Zo zorgen we voor maximale effectiviteit van jouw marketingplan! En als we hiermee aan de slag mogen, dan garanderen we jou dat we bergen werken verzetten! Benieuwd wat onze klanten vinden van onze aanpak? Lees het hier!

Werken bij jou op kantoor!

Hoewel bij ons alles onder één dak te vinden is, werken we het liefst onder jullie dak! Ons doel is om samen vooruitgang te boeken en marketing simpel te houden. Wij geloven dat we dat het beste kunnen doen door bij klanten op kantoor te werken. Dat betekent: één nieuwe marketing collega erbij en dus één vast contact. Als je dat wilt natuurlijk, we staan niet zomaar bij je op de stoep. Door bij jou op kantoor te werken, leren we je bedrijf pas echt goed kennen. Zo vormen we samen een sterk team en staan onze neuzen dezelfde kant op.

Bewezen succesvol

Hoe we dit weten? Doordat we vanaf het begin dat we bij een klant werken meteen de omzet gaan meten die uit marketing komt. Het meten van het omzetverschil van ál onze klanten sinds dat wij bij ze aan de slag zijn gegaan komt met een groot voordeel! We weten nu namelijk precies wat onze werkzaamheden opleveren. Wat blijkt? We zijn bewezen succesvol. Benieuwd naar concrete resultaten? Check onze portfolio pagina! Hier zetten we het mooi op een rijtje met de behaalde percentages erbij! We kunnen natuurlijk zelf wel zeggen dat we bewezen succesvol zijn, maar wij weten ook dat cijfers veel meer zeggen.

bewezen succesvol