Website beter vindbaar maken

ZICHTBAAR ZIJN VOOR (POTENTIËLE) KLANTEN

Is het je opgevallen dat je website niet goed vindbaar is in de zoekmachines? Is jouw bedrijfspagina pas zichtbaar op pagina twee, of nog erger op pagina drie of vier? Dan helpt MarketingKarwei jou graag je website beter vindbaar te maken. Mensen bekijken vaak alleen de eerste pagina en in sommige gevallen de tweede pagina. Het is dus belangrijk dat je op een van de eerste twee pagina’s te vinden bent. Het liefste op de eerste pagina bovenaan natuurlijk. Het is zonde als een potentiële klant je goed opgezette website niet vindt en daardoor niet te zien krijgt. Maar hoe kom je met jouw website wel hoog in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google? Dit kan bereikt worden door middel van gratis- en/of betaalde vindbaarheid. Wat is het verschil? Met betaalde vindbaarheid kom je gemakkelijk op de eerste positie te staan. Hoe je dat doet? Door goede campagnes op te zetten en een budget te kiezen. Daarentegen bouw je met gratis vindbaarheid een band op met Google, waarna jouw positie steeds verbeterd. Hier gaat het niet om geld, maar om het investeren van tijd en moeite.

Website beter vindbaar maken: hoe doen jullie dat?

Voor je begint met de website beter vindbaar maken is het belangrijk dat de website helemaal geoptimaliseerd is. Denk hierbij aan een overzichtelijke lay-out, duidelijke actieknoppen en een mooi design. Want als (potentiële) klanten op jouw website komen, wil je een goede indruk achterlaten. Vervolgens gaan we aan de slag met de vindbaarheid. Een website beter vindbaar maken kan zoals hierboven aangegeven op twee manieren. Door middel van SEO (gratis vindbaarheid) en SEA (betaalde vindbaarheid). Maar welke zet jij in? Wij adviseren om hier een combinatie van te maken. Zorg ervoor dat je nu al zichtbaar bent op Google door middel van SEA, maar bouw ondertussen een relatie op door middel van SEO.

We beginnen daarbij altijd met het maken van een zoekwoordenonderzoek. We gaan samen kijken waar je op gevonden wilt worden. Maar ook waar mogelijke klanten op zoeken. Dit onderzoek is de basis voor het beter vindbaar maken van jouw website. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie gaan je website beter vindbaar maken?

Ons bedrijf bestaat uit een dynamische mix van enthousiaste marketeers. Onze visie is dat wij het bedrijf van de klant pas echt goed leren kennen als we bij jou op locatie werken. Door op locatie te werken worden we écht onderdeel van het team, waardoor we beter wie jullie echt zijn. Dit helpt ons om duidelijk beeld te krijgen wat de verwachtingen en de doelen zijn. Hierdoor kunnen wij vooruitgang boeken op een manier die echt bij jullie past. Jullie bepalen zelf hoeveel uur per week je ons wil inzetten. Dus geen onverwachte kosten en zichtbaar resultaat. Daarnaast bepalen jullie zelf waarvoor je ons in wil zetten. Als je interesse hebt in het beter vindbaar maken van jouw website of als je meer over ons wil weten, wie wij zijn en wat ons motiveert? Maak dan vrijblijvend kennis met ons team.

Website beter vindbaar maken team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Duplicate content blog
7 min | 
20 mei 2022

Wat is duplicate content en wat is de invloed ervan op mijn SEO?

Duplicate content: je wil het zoveel mogelijk vermijden. Maar wat is het precies en hoe los je het op? Wij leggen het aan je uit.

Blog structured data
5 min | 
15 mei 2022

Het belang van structured data voor jouw SEO-strategie

Wij maken onderscheid tussen traditionele SEO en technische SEO. Wil je weten hoe jij technische SEO het beste kan toepassen? Wij leggen het je uit.

Doelgroepmarketing
3 min | 
15 apr 2022

3 stappen die nodig zijn om doelgroepmarketing te laten slagen

De concurrentie in zoekmachines is moordend. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken met jouw advertenties.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?