Website bouwen

ZELF DOEN OF UITBESTEDEN?

De gebruikerservaring, snelheid en vormgeving van je website worden steeds belangrijker voor zoekmachines zoals Google. Heb je deze drie factoren geoptimaliseerd, dan maak jij grote kans om met jouw website hoog te scoren in de zoekmachines. Nog niet helemaal tevreden hierover? Dan is het tijd om een nieuwe website te bouwen. En dan komt meteen de volgende vraag: zelf doen of uitbesteden? Zelf een website bouwen lijkt op het eerste gezicht goedkoper, maar dit is op de lange meestal niet het geval. Er komen vaak kosten bij kijken waar je in eerste instantie geen rekening mee hebt gehouden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van uitgebreidere software. Daarnaast is de kans groot dat de website er onprofessioneel uitziet en niet goed gevonden wordt in de zoekmachines. Al deze problemen heb je niet als je het website bouwen uitbesteed aan een professionele websitebouwer. Meer weten? Neem dan hieronder contact met ons op.

Projecten

Een website bouwen bij MarketingKarwei: hoe gaat dat in zijn werk?

Een mooi uitziende en goed functionerende website komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het vergt tijd, moeite en expertise. Bij MarketingKarwei hebben we veel ervaring met websites bouwen, waardoor we jou in dit proces optimaal gaan begeleiden en adviseren. Daarnaast verzorgen we natuurlijk de implementatie van het hele project. Maar hoe ziet dit eruit?

Het doel van de website is het startpunt van het proces. Dit bepaalt grotendeels hoe je website eruit gaat zien. Maken we een webshop die erop gericht is veel verkopen te doen? Of gaan we een website bouwen waarop we veel informatie gaan geven aan je bezoekers? Dit zijn slechts twee voorbeelden, maar er bestaan natuurlijk meerdere doelen. Na het maken van een conceptversie die uitvoerig met jou is besproken, is het de beurt aan de webdeveloper. Die maakt de website technisch helemaal in orde, zodat jij hem makkelijk kan bewerken en er op de lange termijn nauwelijks problemen zullen voorkomen. De laatste stap bij het website bouwen is de content. Onze marketeers schrijven teksten die gericht zijn op het vergroten van jouw online vindbaarheid.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Wie gaan mijn nieuwe website bouwen?

Wij zijn MarketingKarwei, een full-service marketingbureau dat kleine en grote bedrijven helpt met groeien. Ons ambitieuze en energieke team bestaat uit marketeers die allemaal hun eigen expertises hebben. Naast toppers die tot in detail weten hoe ze een nieuwe website bouwen, vind je bij ons ook marketingexperts die de mooiste foto’s maken of de beste marketingstrategieën opstellen.

Wij werken het liefst bij jou op kantoor, zodat we echt onderdeel worden van het team. Ook houden we zo de communicatielijnen kort, waardoor we de ideale schakel zijn tussen jou en de webbouwer. Wij houden zaken graag simpel, want we weten dat ‘gewoon’ het beste werkt. Geen ingewikkelde vaktermen, maar communicatie die iedereen begrijpt. Enthousiast geworden en wil je jouw nieuwe website laten bouwen door MarketingKarwei?

Website bouwen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over website optimalisatie

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?