Website laten bouwen

EEN PROFESSIONELE WEBSITE VOOR JOUW ONDERNEMING

Een verouderd design, een website die niet tablet- en mobielvriendelijk is of een site die erg traag is. Zomaar een paar voorbeelden die aantonen dat jij toe bent aan een nieuwe website. Het is alleen niet zo eenvoudig om dit zelf te doen. Wat is dan slim: een website laten bouwen of toch zelf eraan beginnen? Bij MarketingKarwei zijn we ervan overtuigd dat het eerste de slimmere keuze is. Al helemaal als je professionaliteit en ambitie wil uitstralen met jouw nieuwe website.

Onze marketeers zorgen er niet alleen voor dat de website deze professionele uitstraling heeft, maar ook dat die goed optimaal functioneert op je mobiele telefoon. Dit laatste is erg belangrijk, omdat steeds meer mensen online zoeken via hun mobieltje. Als je bij MarketingKarwei een nieuwe website laat bouwen zorgen we er natuurlijk ook voor dat die goed gevonden wordt in de zoekmachines. Een website die goed vindbaar is verhoogt het aantal websitebezoekers waardoor de kans op meer conversies toeneemt.

Weten hoe snel jouw website momenteel is? Check het hieronder met onze websitesnelheid checker.

Projecten

Een website laten bouwen bij MarketingKarwei: hoe werkt dat?

Voordat we beginnen met het bouwen van de website is het belangrijk om het doel te bepalen. Wil je iets verkopen? Wil je mensen informeren? Of wil je misschien een service verlenen? Dit zijn allemaal voorbeelden van doelen en die bepalen bijvoorbeeld of je een webshop of website moet laten bouwen. De volgende stap is het maken van een conceptversie van de website op basis van jouw wensen. Dit concept leggen we aan jou voor, waarna we de feedback doorvoeren in een tweede en eventueel derde concept. Hierna is het de beurt aan de webbouwer, waarmee wij goed contact onderhouden. De webbouwer zorgt ervoor dat de website technisch goed in elkaar steekt, zodat er in de toekomst geen problemen zullen voorkomen en de site eenvoudig door jou te bewerken is.

Als de webbouwer klaar is dan heeft de website een sterke fundering en kan deze gevuld worden met content. Hier komen de marketeers van MarketingKarwei weer om de hoek kijken. Nieuwe teksten worden geschreven en oude websiteteksten worden overgezet. Alle teksten worden geoptimaliseerd zodat jouw website goed vindbaar is in de zoekmachines. Wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Een nieuwe website laten bouwen: wie gaan mij helpen?

MarketingKarwei bestaat uit een team van ambitieuze en professionele marketeers. Wij helpen je niet alleen met de implementatie van je nieuwe website, maar we blijven je ook advies en ondersteuning geven. Als je een website laat bouwen door MarketingKarwei sta je er dus ook na de livegang niet alleen voor.

Voor een optimaal resultaat werken we het liefst bij jou op kantoor. Zo zijn wij de schakel tussen jou en de webbouwer, waardoor jij altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast houden we zaken graag simpel. Geen onnodig gebruik van vaktermen, maar communicatie die iedereen begrijpt. Wij weten dat dit het beste werkt. Enthousiast geworden en wil door ons jouw nieuwe website laten bouwen? Vraag hieronder dan een offerte aan.

Website laten bouwen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over website optimalisatie

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

mobiel vriendelijke website
4 min | 
16 jun 2021

Een mobiel vriendelijke website is leidend: hoe jij hierdoor een voorsprong kunt nemen op concurrenten

Er is geen ontkomen meer aan: het gebruik van mobiel neemt een steeds belangrijkere rol aan in onze dagelijkse samenleving.

Blog header GTM
3 min | 
17 jun 2020

Google Tag Manager: wat is het? Plus 5 redenen om het te gebruiken voor jouw bedrijf

Als ondernemer of marketeer wil je zo veel mogelijk uit je website of webshop halen. Je wilt dat bezoekers gemakkelijk door je website scrollen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?