Website laten maken Nijmegen

EEN OP MAAT GEMAAKTE WEBSITE IN NIJMEGEN

Wil je een website laten maken in Nijmegen? Laat MarketingKarwei jou dan helpen. Je website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Werkt deze niet goed, is die niet goed vindbaar of ziet die er onaantrekkelijk uit? Dan is de kans groot dat je potentiële klanten en dus omzet misloopt. Erg zonde vinden wij. Samen met onze webdeveloper maken we websites die gebruiksvriendelijk zijn, hoog scoren in de zoekmachines en een professioneel uiterlijk hebben. Bovendien hebben al onze websites een responsief design, wat betekent dat ze zowel op desktop, mobiele telefoon als tablet goed zichtbaar zijn. Natuurlijk sta je er niet alleen voor als de website live is gegaan. Wij blijven je dan gewoon helpen. Wil je meer informatie over het laten maken van een website in Nijmegen door MarketingKarwei? Klik op de knop hieronder en stuur ons een bericht.

Projecten

Een website laten maken in Nijmegen die online goed vindbaar is

Een nieuwe website laten maken in Nijmegen die goed presteert gebeurt niet zomaar. Daar gaat voorbereidingstijd in zitten. MarketingKarwei ondersteunt en adviseert je hierbij. Het startpunt is altijd het bepalen van het doel van de website. Wil je producten of diensten verkopen? Wil je informatie geven aan je lezer? Of wil je betere kandidaten vinden die op je vacatures reageren? Het doel bepaalt of we ons gaan focussen op een webshop of een website maken.

Belangrijke aspecten die altijd terugkomen in het maken van een website zijn gebruiksvriendelijkheid, snelheid en vormgeving. Met name de snelheid van je website is erg cruciaal geworden om hoog te scoren in de zoekmachines. Google voert voortdurend updates door waarbij de snelheid van jouw website centraal staat. Hoe sneller jouw website is, hoe hoger jij scoort. Wil je weten hoe snel je website nu al is? Doe hier dan de gratis snelheidstest.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Website laten maken in Nijmegen: waarom MarketingKarwei?

MarketingKarwei werkt voor de ontwikkeling van websites samen met gecertificeerde webdevelopers. Hierdoor zal jouw website altijd tiptop werken. Daarnaast bestaat MarketingKarwei uit een team van allround marketeers die als geen ander weten hoe ze jouw website moeten optimaliseren. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw website technisch goed in elkaar steekt, meer conversies gaat opleveren en hoog gaat scoren in zoekmachines.

Een persoonlijke benadering is belangrijk voor ons. Daarom blijven we je ook na de livegang van je website advies en ondersteuning geven. Na oplevering sta je er dus zeker niet alleen voor. Het liefst werken we bij jou op kantoor om als schakel tussen de webdeveloper en jouw organisatie te fungeren. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil je meer informatie? Neem dan hier contact met ons op. Enthousiast geworden en wil je jouw website laten maken in Nijmegen bij MarketingKarwei? Vraag hieronder dan een vrijblijvende offerte aan.

Website laten maken Nijmegen

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over websiteoptimalisatie

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 mrt 2023

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
9 feb 2023

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.