Website laten maken

EEN PROFESSIONELE EN AMBITIEUZE WEBSITE VOOR JOUW BEDRIJF

“Mijn website functioneert niet goed op mobiel”, “Het duurt ontzettend lang voordat mijn website geladen is”, “Het design van mijn website is zo oud, het lijkt wel uit de prehistorie te komen”. Herken jij je in één van deze punten? Dan wordt het toch echt tijd om een nieuwe website te laten maken. Het is alleen niet zo eenvoudig om dit zelf te doen. Vooral als je een ambitieuze en professionele uitstraling wil overbrengen. Het uitbesteden hiervan aan professionals is daarom dé oplossing. Bij MarketingKarwei ben je dan aan het juiste adres. Onze marketeers gaan je helpen bij de realisatie van dit project. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe website er prachtig uitziet, uitstekend werkt en goed vindbaar is. Met name de snelheid is een belangrijke factor geworden voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Is jouw website al snel genoeg? Doe hieronder de test.

Projecten

Een website laten maken door MarketingKarwei: onze werkwijze

Een website laten maken bij MarketingKarwei begint altijd met het vaststellen van het doel of de doelen van de website. Het verkopen van meer producten of diensten, het informeren over bepaalde onderwerpen of het binnenhalen van meer en betere kandidaten voor openstaande vacatures zijn voorbeelden van doelen. Als het doel vaststaat hebben wij binnen enkele dagen een concept klaarliggen dat is gebaseerd op een samen opgestelde wensenlijst. Samen bespreken we dit concept uitvoerig, waarna we tot verbeterpunten komen. Deze voeren wij dan meteen door. Daarna volgt een tweede en/of derde concept. De website moet natuurlijk perfect bij jouw bedrijf passen. Hierna is het tijd om de website te laten bouwen door een webbouwer waar wij nauw contact mee onderhouden.

De volgende stap is het vullen van de site. Heb je nog een oude website? Dan gaan we de teksten die hier opstaan (deels) overzetten en SEO proof maken. Daarnaast schrijven we nieuwe teksten waardoor jouw online vindbaarheid toeneemt. Meer weten? Neem dan eens contact met ons op.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Een website laten maken: wie gaat dit voor mij doen?

Het team van MarketingKarwei bestaat uit frisse en gedreven marketeers die ervaring hebben met het maken van websites. Naast het maken van websites bieden wij ook veel andere marketingdiensten aan. Wil je dus niet alleen een website laten maken, maar ook hulp hebben bij andere marketingactiviteiten? Bekijk dan eens onze diensten.

Waarom zou jij een website laten maken door MarketingKarwei? Wij zorgen niet alleen voor de implementatie van de website, maar we blijven je daarnaast ook begeleiden en advies geven. Na de livegang sta je er dus niet alleen voor. Om een optimaal resultaat te realiseren werken wij het liefst bij jouw op kantoor. Wil je meer informatie over de kosten? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Website laten maken team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over website optimalisatie

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

mobiel vriendelijke website
4 min | 
16 jun 2021

Een mobiel vriendelijke website is leidend: hoe jij hierdoor een voorsprong kunt nemen op concurrenten

Er is geen ontkomen meer aan: het gebruik van mobiel neemt een steeds belangrijkere rol aan in onze dagelijkse samenleving.

Blog header GTM
3 min | 
17 jun 2020

Google Tag Manager: wat is het? Plus 5 redenen om het te gebruiken voor jouw bedrijf

Als ondernemer of marketeer wil je zo veel mogelijk uit je website of webshop halen. Je wilt dat bezoekers gemakkelijk door je website scrollen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?