Website maken

GROEIEN MET JOUW PROFESSIONELE WEBSITE

Een verouderde website? Een nieuwe huisstijl die je terug wil laten komen in jouw website? Een nieuw bedrijf, maar nog geen website? Dit kunnen een aantal redenen zijn om voor een nieuwe website te gaan. Maar het is niet zo makkelijk om dit helemaal zelf te doen. Je moet rekening houden met veel verschillende aspecten. Denk bijvoorbeeld aan welk CMS systeem (websiteprogramma) je gaat gebruiken of hoe je de website mobielvriendelijk maakt. Daarnaast is het belangrijk dat je op belangrijke zoekwoorden hoog scoort in de zoekmachines. Onder andere de snelheid van je website en het verwerken van de juiste zoekwoorden in je teksten zijn dan cruciaal.

Als je met jouw ambitieuze bedrijf je website niet laat ontwikkelen door een professionele webbouwer, is de kans groot dat één van bovengenoemde dingen misgaat. MarketingKarwei heeft ervaring met websites maken en zorgt ervoor dat jij online kan gaan groeien. Benieuwd hoe goed jouw website het nu al doet? Vraag hieronder onze SEO quickscan aan.

0 frisse marketeers
0 klanten zien ons wekelijks bij hen op kantoor
0 mooie opdrachtgevers

Het stappenplan: waar moet je allemaal rekening mee houden?

  1. Het bepalen van het doel: Op basis van dit doel bepalen we hoe de website vormgegeven gaat worden. Wil je producten verkopen? Dan is het noodzakelijk dat er een webshop aanwezig is. Wil je jouw doelgroep informeren? Dan is een uitgebreide blogsectie van belang.
  2. Het maken van een wensenlijst: Samen met jou stellen we een wensenlijst samen. Wat wil je terug laten komen op de website? Welke aspecten zijn extra belangrijk? Etc.
  3. Het concept: Op basis van de wensenlijst maken wij een concept van hoe de website eruit komt te zien. Na een feedbackronde met jou voeren we eventuele verbeteringen door en gaan we aan de slag.
  4. De webbouwer: MarketingKarwei werkt nauw samen met onze vaste webbouwer. Die zorgt ervoor dat de WordPress website technisch goed in elkaar zit en eenvoudig te bewerken is door jou.
  5. Content, content, content: Nu is het eindelijk zover om jouw nieuwe website te vullen met content. Heb jij nog een oude site? Dan gaan we de huidige content eerst overzetten. Daarnaast schrijven we nieuwe content waardoor jouw bedrijf goed gevonden gaat worden in Google.

Waarom een website maken met MarketingKarwei?

Bij MarketingKarwei staat een energiek team klaar dat ervaring heeft met het maken van websites. Samen met jou stellen we een wensenlijst op en aan de hand op basis hier van maken we een online concept. Zo kun jij in een vroeg stadium al zien hoe jouw nieuwe website eruit komt te zien. Het concept bespreken we vervolgens uitgebreid om verbeteringen door te kunnen voeren. Na de livegang maken wij samen een plan om jouw vindbaarheid op het internet sterk te verbeteren. Onze marketeers helpen jou beter gevonden te worden. We blijven dus nauw betrokken bij het onderhouden en uitbouwen van jouw website.

We werken het liefste bij jou op kantoor, zodat we onderdeel worden van jouw team en de communicatielijnen kort houden. Zo blijf jij betrokken bij de realisatie en keuzes die gemaakt moeten worden. De strategie doen we samen, de realisatie verzorgen wij. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Al meteen met ons aan de slag? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Website maken dienst

Wil jij groeien met behulp van een nieuwe website?

Alles over website optimalisatie

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

mobiel vriendelijke website
4 min | 
16 jun 2021

Een mobiel vriendelijke website is leidend: hoe jij hierdoor een voorsprong kunt nemen op concurrenten

Er is geen ontkomen meer aan: het gebruik van mobiel neemt een steeds belangrijkere rol aan in onze dagelijkse samenleving.

Blog header GTM
3 min | 
17 jun 2020

Google Tag Manager: wat is het? Plus 5 redenen om het te gebruiken voor jouw bedrijf

Als ondernemer of marketeer wil je zo veel mogelijk uit je website of webshop halen. Je wilt dat bezoekers gemakkelijk door je website scrollen.