Website migratie

Zonder stress jouw website overzetten

Door een website migratie verbeter je online aanwezigheid. Je website wordt naar een nieuwe online omgeving verplaatst, met als doel de prestaties te verbeteren. Ook zal het migreren van je website bijdragen aan een versterkte beveiliging en de mogelijkheid tot nieuwe functies. Gedurende dit proces zorgen we ervoor dat al je inhoud, bestanden en functionaliteiten naadloos worden overgezet met minimale downtime van je website. 

  • Naadloze website migratie zonder verlies van gegevens
  • Verbeter de snelheid van je website
  • Verhoog de gebruikerservaring van je bezoekers
  • Optimaliseer gratis vindbaarheid door het herstructureren van content
  • We zorgen voor een minimale downtime van je website

Voordelen van website migratie

1. Verhoog prestaties

We herzien de technologie en infrastructuur van jouw website. Zo kunnen we bijvoorbeeld de laadtijd van jouw website verbeteren

2. Optimaliseer gratis vindbaarheid

We herstructureren content, zodat je website beter vindbaar is in gratis zoekmachines

3. Verbeter gebruikerservaring

We verbeteren navigatie en responsiviteit waardoor je gebruikerservaring vergroot

Onze website migratie experts

Koen Cooijmans

Koen Cooijmans

Leonie Zwiers

Leonie Zwiers

Kasper klein Breteler

Kasper klein Breteler

Waarom is website migratie belangrijk voor jouw bedrijf?

Website migratie is cruciaal omdat het de kans biedt om je online aanwezigheid te verbeteren, gebruikerservaring te optimaliseren en prestaties te versterken. Dit alles zorgt voor ondersteuning in de groei van jouw bedrijf. Door een nieuwe technologische infrastructuur en geoptimaliseerde content aan te bieden, blijft je bedrijf relevant en competitief. Bovendien stelt het aanpassen aan de steeds veranderende digitale omgeving je bedrijf in staat om te voldoen aan de eisen en trends die zich voordoen.

Onze werkwijze

Stap 1

Voorbereiding en analyse: We starten met het identificeren van doelen. Daarna voeren we een grondige audit uit om alle inhoud, URL-structuren en functionaliteiten te begrijpen.

Stap 2

Implementatie: We verhuizen je content, configureren URL’s, testen functionaliteiten en voeren SEO-optimalisatie uit.

Stap 3

Controle en testen: We testen de nieuwe website grondig, lossen problemen op en zorgen voor een soepele werking.

Stap 4

Lancering en monitoring: We zetten de nieuwe website live, houden toezicht op prestaties en SEO-randlijsten.

Website migratie

Meer leren over website migratie?

Website migratie is het proces van het verplaatsen, upgraden en herstructureren van een website. Het omvat het overzetten van inhoud, wijzigen van URL’s, updaten van ontwerp en verbeteren van functionaliteit. Hier kan voor gekozen worden om verschillende redenen, zoals platform veranderingen, het verbeteren van gratis vindbaarheid of het verhogen van de gebruikerservaring. Interesse om zelf aan de slag te gaan met website migratie?

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van natte vinger werk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze website migratie aanpak. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met website migratie

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!