image-2019-02-21 (3)

Website ontwikkeling

Vertalen en vertellen van jouw droom

In een wereld die steeds meer digitaal is, geloven wij dat creativiteit in de komende jaren het verschil gaat maken. Daarom combineren wij creativiteit met digitaal doen bij de ontwikkeling en optimalisatie van websites. De website vloeit voort uit de droom en de strategie die we eerder samen bepaald hebben. De website is hét platform waarmee we jouw droom delen met behulp van creatieve beelden en sterkte teksten. En daarbij zorgen we voor zichtbaar resultaat.

Emotie én effect

We zijn ervan overtuigd dat echtheid en authenticiteit zichzelf verkoopt. ‘Gekocht worden’ in plaats van ‘gladde verkooppraat’. We gebruiken voor websites dan ook liever originele fotografie van je team en het bedrijf. Hiervoor hebben wij zelfs een eigen fotografe in huis. Die fotografie wordt door onze tekstschrijvers gecombineerd met fraaie teksten. Een gouden combinatie die zorgt voor een meetbaar effect en zichtbare vooruitgang. Benieuwd hoe je website nu al scoort? 

 Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss Bewezen succesvol

Strategie ontwikkeling

Creatieve content & design

Online marketing & trainingen

Ons doel? Concrete resultaten

Stel: je hebt op dit moment al een website waar dagelijks veel websitebezoekers rondkijken en klikken, en je weet dat hier meer aanvragen uitgehaald kunnen worden. Dan is het slim om te focussen op conversieoptimalisatie. Hierdoor haal je meer rendement, meer bestellingen en meer offerteaanvragen binnen met hetzelfde aantal websitebezoekers. Het zijn vaak subtiele aanpassingen die het verschil maken en bepalen of een bezoeker wel of geen actie onderneemt.

Wij geloven in websites die verder gaan dan enkel het ‘digitale visitekaartje’. Uiteindelijk is het doel van een website om contactmomenten met (potentiële) klanten te genereren ofwel leads, aanvragen en bestellingen. Als partner van Google zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online vindbaarheid. Zo zorgen we ervoor dat een website goed gevonden wordt en je meetbaar meer klanten genereert vanuit je website. We hebben een simpele methode ontwikkeld om 2 keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet verdiend is met de website.

website ontwikkeling
MarketingKarwei team

Dit is nog maar het begin…

Een website lanceren is de eerste stap. Een website laten bijdragen aan het succesvol uitbouwen van een bedrijf en het verwezenlijken van je droom is een tweede. Wij beschouwen een website als een ‘tweede winkel’. En om ervoor te zorgen dat die tweede winkel ook succesvol wordt, heeft die winkel tijd, aandacht en expertise nodig. Bij MarketingKarwei kies je een vaste medewerker die er wekelijks voor zorgt dat de website altijd up-to-date en up-to-speed is. Dit doen we op basis van detachering van onze frisse marketeers.