Website optimalisatie Arnhem

TRIGGER JE WEBSITEBEZOEKERS TOT HET MAKEN VAN ACTIES

Heb je het gevoel dat je meer verkopen kan doen op je website? Of merk je dat het aantal ingevulde contactformulieren op je website niet hoog genoeg is? Dan is het tijd om je website te optimaliseren! Gelukkig helpt MarketingKarwei je hierbij. Onze marketeers weten precies hoe ze de website optimalisatie voor jouw bedrijf in Arnhem moeten aanpakken. We sporen bijvoorbeeld foutjes op en zorgen voor duidelijke actieknoppen. Daarnaast ontwikkelen we een prachtige lay-out. Je website is namelijk hét visitekaartje van jouw bedrijf en moet er tiptop uit zien. Nieuwsgierig geworden naar meer?

Website optimalisatie in Arnhem: hoe werkt dat?

“Maar MarketingKarwei, hoe pakken jullie precies de website optimalisatie voor mijn bedrijf in Arnhem aan?” Eerst kijken we naar het doel en de doelgroep van je website. Pas als dit duidelijk is weten we welke marketingtrucjes we kunnen inzetten om meer uit je website te halen. Hierna analyseren we je website en gaan we op zoek naar fouten. Denk aan linkjes die niet werken, error-pagina’s of afbeeldingen die niet goed laden. Wij lossen al deze problemen voor je op.

Daarna testen we de zichtbaarheid en overtuigingskracht van de actieknoppen. Goede actieknoppen zorgen er namelijk voor dat mensen eerder overgaan tot een gewenste actie. Als laatste kijken we naar het design van je website. Een verouderde lay-out kan er voor zorgen dat mensen snel wegklikken en dit wil je natuurlijk niet. Daarom ontwikkelen onze creatieve marketeers een modern en aantrekkelijk webdesign.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het team dat de website optimalisatie in Arnhem verzorgd

Wij zijn gevestigd in Nijmegen, maar de toppers van MarketingKarwei rijden met alle plezier de Waalburg over om de website optimalisatie voor jou in Arnhem te verzorgen. Samen gaan we voor meetbaar meer omzet. Hoe? Twee keer per jaar berekenen we op een eenvoudige en overzichtelijke manier de kosten en opbrengsten van onze werkzaamheden. Zo zie je in één oogopslag hoeveel omzet je uit marketing haalt.

Je bepaalt ook helemaal zelf hoeveel uur en waarvoor je ons precies wil inzetten. Neem eens een kijkje op onze dienstenpagina om te zien waar we je nog meer mee kunnen helpen. Wil je nog meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op. Of ben je al zo enthousiast geworden dat je meteen met ons aan de slag wil?

Website optimalisatie Arnhem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over website optimalisatie

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

mobiel vriendelijke website
4 min | 
16 jun 2021

Een mobiel vriendelijke website is leidend: hoe jij hierdoor een voorsprong kunt nemen op concurrenten

Er is geen ontkomen meer aan: het gebruik van mobiel neemt een steeds belangrijkere rol aan in onze dagelijkse samenleving.

Blog header GTM
3 min | 
17 jun 2020

Google Tag Manager: wat is het? Plus 5 redenen om het te gebruiken voor jouw bedrijf

Als ondernemer of marketeer wil je zo veel mogelijk uit je website of webshop halen. Je wilt dat bezoekers gemakkelijk door je website scrollen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?