Website optimalisatie Den Bosch

ACTIVEER JE WEBSITEBEZOEKERS TOT DE GEWENSTE ACTIES

Je website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Het is daarom noodzakelijk dat deze goed werkt, duidelijk is en er geen fouten in zitten. MarketingKarwei helpt je hiermee door de website optimalisatie voor jouw bedrijf in Den Bosch te verzorgen.

Elke website heeft een ander doel en dat weten we als full-service marketingbureau maar al te goed. Informeren, verkopen of leads genereren zijn alle drie voorbeelden van website doelen. Alle voorbeelden vergen een andere aanpak van website optimalisatie. Onze experts adviseren je hier graag over én voeren het ook nog eens voor je uit! Meer weten over website optimalisatie?

Hoe doen jullie de website optimalisatie in Den Bosch?

Het doel van website optimalisatie is om rendement te halen uit hetzelfde aantal websitebezoekers. Je bezoekers moeten dus eerder over gaan tot het maken van een conversie. Denk aan het doen van een aankoop, het invullen van een contactformulier of het insturen van een sollicitatiebrief. Maar hoe zorgen we er dan voor dat jou conversiepercentage wordt verhoogt?

Eerst analyseren we je hele website en sporen we fouten op. Dit kunnen foutieve pagina’s zijn, niet werkende links of actieknoppen, video’s die niet laden, etc. Wij vinden deze fouten voor je en lossen het meteen op. Als tweede kijken we naar de duidelijkheid en overtuigingskracht van je actieknoppen. Door het testen van andere actieknoppen op verschillende pagina’s komen we erachter welke het beste werken voor jouw website. Als laatste zorgen onze creatieve marketeers ervoor dat er een prachtig design voor je website klaar staat. Een aantrekkelijke lay-out kan net dat laatste zetje zijn waardoor een potentiële klant tot een gewenste actie over gaat.

Soms is enkel het optimaliseren van je website niet genoeg om tot het maximale resultaat te komen. Een nieuwe website maken is dan de beste optie. Ook dit realiseren wij voor je. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over alle mogelijkheden.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgen er de website optimalisatie in Den Bosch?

Het frisse en ambitieuze team van MarketingKarwei bestaat uit marketing toppers die van aanpakken weten. Ons motto is ook niet voor niets ‘creatief denken, digitaal doen’. We zijn gevestigd in Nijmegen en Utrecht, maar onze marketeers rijden door heel Nederland om marketing werkzaamheden uit te voeren. We komen dus graag naar Brabant om voor jou de website optimalisatie in Den Bosch te verzorgen. Naast deze dienst bieden we nog veel meer marketingactiviteiten aan om jouw bedrijf te helpen groeien. Bekijk ze eens en laat je inspireren! Enthousiast geworden?

Website optimalisatie Den Bosch team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over website optimalisatie

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

mobiel vriendelijke website
4 min | 
16 jun 2021

Een mobiel vriendelijke website is leidend: hoe jij hierdoor een voorsprong kunt nemen op concurrenten

Er is geen ontkomen meer aan: het gebruik van mobiel neemt een steeds belangrijkere rol aan in onze dagelijkse samenleving.

Blog header GTM
3 min | 
17 jun 2020

Google Tag Manager: wat is het? Plus 5 redenen om het te gebruiken voor jouw bedrijf

Als ondernemer of marketeer wil je zo veel mogelijk uit je website of webshop halen. Je wilt dat bezoekers gemakkelijk door je website scrollen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?