Website optimalisatie Eindhoven

LAAT JOUW WEBSITE STRALEN

Heb jij hulp nodig met website optimalisatie in Eindhoven? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. We gaan aan de slag om jouw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Een goed werkende website is namelijk erg belangrijk voor het maken van conversies. Als er foutjes in je website zitten, of iets is niet duidelijk te vinden, klikken (potentiële) klanten snel weg. Door hun aankoopproces zo makkelijk en foutloos mogelijk te maken, is er sneller kans dat deze klanten ook daadwerkelijk iets op jouw website kopen, en zijn zowel jij als de klant blij!

Hoe werkt website optimalisatie in Eindhoven?

Door fouten in jouw website op te sporen gaan we zorgvuldig aan de slag en analyseren we je hele site. Zijn er foutieve pagina’s waar naar gelinkt wordt? Of werkt je zoekfunctie niet optimaal? Dan lossen wij dit voor je op. Door verschillende pagina-invullingen te testen kunnen we ook zien of bijvoorbeeld een rode of groene knop beter voor jouw website werkt. Daarnaast is het belangrijk dat je website er mooi uitziet. Als alles naar wens werkt en het design van je website is verouderd, kan het alsnog voorkomen dat (potentiële) klanten wegklikken. Onze creatieve marketeers gaan dan voor jou aan de slag om een schitterend design te maken dat je bezoekers op jouw website laat blijven. Wil je zien wat onze creatieve marketeers nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze creatieve diensten of neem een kijkje in ons portfolio.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgen er website optimalisatie in Eindhoven?

MarketingKarwei bestaat uit een frisse en enthousiaste groep van marketeers. Ons kantoor staat dan wel in Nijmegen, maar onze marketeers werken door het hele land. We gaan dus ook graag aan de slag met website optimalisatie bij jou in Eindhoven. Door bij je op kantoor te werken worden we echt onderdeel van het team. We kunnen zo snel schakelen en vragen direct beantwoorden. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons wil inzetten voor onze verschillende diensten, of dit nou alleen website optimalisatie is of een van onze andere marketingactiviteiten. Wil je meer weten over onze marketeers? Bekijk dan eens onze teampagina. Ben je enthousiast en wil je liever direct met ons aan de slag?

Website optimalisatie Eindhoven Team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over website optimalisatie

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

mobiel vriendelijke website
4 min | 
16 jun 2021

Een mobiel vriendelijke website is leidend: hoe jij hierdoor een voorsprong kunt nemen op concurrenten

Er is geen ontkomen meer aan: het gebruik van mobiel neemt een steeds belangrijkere rol aan in onze dagelijkse samenleving.

Blog header GTM
3 min | 
17 jun 2020

Google Tag Manager: wat is het? Plus 5 redenen om het te gebruiken voor jouw bedrijf

Als ondernemer of marketeer wil je zo veel mogelijk uit je website of webshop halen. Je wilt dat bezoekers gemakkelijk door je website scrollen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?