Website optimalisatie Nijmegen

HAAL MEER UIT JE WEBSITE

Wil je online meer verkopen doen? Of wil je dat meer bezoekers een contactformulier op je website invullen? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk voor jou de website optimalisatie in Nijmegen. Niet genoeg conversies, zoals online verkopen of ingevulde contactformulieren, kunnen het gevolg zijn van een niet goed werkende website. Om je conversiepercentage te verhogen is het noodzakelijk om je website te verbeteren. Zo zorg je ervoor dat jouw websitebezoekers eenvoudig door je website kunnen navigeren en tot de gewenste acties overgaan.

Website optimalisatie in Nijmegen: hoe doen jullie dat?

Wij beginnen website optimalisatie altijd met het duidelijk krijgen van het doel en de doelgroep van je website. Daarna gaan we jouw website helemaal analyseren op fouten. Zijn er foutieve pagina’s? Werken sommige links niet? Doet de zoekfunctie het niet optimaal? Onze experts lossen al deze problemen voor je op. Soms zijn er dusdanige fouten aan de achterkant van de website dat een nieuwe website maken een optimaler resultaat geeft. Klik hier voor meer informatie over het laten maken van een website.

Daarnaast is het belangrijk dat de actieknoppen goed werken en duidelijk zichtbaar zijn. We zoeken zelfs voor je uit welke soort kleur knop beter voor je website werkt door bijvoorbeeld groene of rode actieknoppen te gebruiken op verschillende pagina’s. Als laatste nemen we de lay-out van je website onder de loep. Het kan namelijk nog steeds voorkomen dat (potentiële) klanten snel wegklikken als ze de website er niet mooi vinden. Zelfs als de rest van de site volledig geoptimaliseerd is. Onze creatieve marketeers zorgen daarom voor een schitterend design dat écht bij jouw bedrijf past.

Naast website optimalisatie kunnen wij op marketing gebied nog veel voor je betekenen. Nieuwsgierig? Bekijk onze diensten dan eens.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgen er de website optimalisatie in Nijmegen?

Het energieke team van MarketingKarwei bestaat uit een mix van HBO en universitair opgeleide marketing experts. Omdat we in Nijmegen gevestigd zijn, hoeven we niet ver te reizen om de website optimalisatie voor jouw bedrijf in Nijmegen te verzorgen. We werken namelijk het liefst bij jou op kantoor. Zo worden we onderdeel van je team, houden we de communicatielijnen kort en komen we achter de échte identiteit van jouw bedrijf. Dit helpt ons om jouw website zo in te richten dat die perfect past bij jouw DNA.

Daarnaast bepaal jij helemaal zelf hoeveel uur, wanneer en waarvoor je ons precies wil inzetten. Jij vraagt, wij leveren! Ben je enthousiast geworden en wil je meteen met ons aan de slag? Vraag dan hier een offerte aan. Liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door op de knop hieronder te klikken.

Website optimalisatie Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over website optimalisatie

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

mobiel vriendelijke website
4 min | 
16 jun 2021

Een mobiel vriendelijke website is leidend: hoe jij hierdoor een voorsprong kunt nemen op concurrenten

Er is geen ontkomen meer aan: het gebruik van mobiel neemt een steeds belangrijkere rol aan in onze dagelijkse samenleving.

Blog header GTM
3 min | 
17 jun 2020

Google Tag Manager: wat is het? Plus 5 redenen om het te gebruiken voor jouw bedrijf

Als ondernemer of marketeer wil je zo veel mogelijk uit je website of webshop halen. Je wilt dat bezoekers gemakkelijk door je website scrollen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?