website-optimaliseren

Bereik je doel door het optimaliseren van je website

Iedere website is gemaakt met een bepaald doel, zoals informeren of verkopen. Om dit doel te bereiken is het belangrijk dat je je websitebezoekers activeert om tot een gewenste actie over te gaan. Stimuleer je websitebezoekers om zich bijvoorbeeld in te schrijven voor je nieuwsbrief of om een product in het winkelmandje te plaatsen. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Door het optimaliseren van je website!

Merk je bijvoorbeeld dat je bezoekers niet vaak genoeg op bepaalde actieknoppen klikken of niet vinden wat ze zoeken? Dan is het noodzaak om je website te optimaliseren. Zorg ervoor dat bezoekers eenvoudig door je website kunnen navigeren en getriggerd worden door opvallende actieknoppen.

Website optimaliseren: hoe werkt dit?

Efficiënte website optimalisatie vereist echter de nodige kennis en ervaring. Door middel van slimme marketingtrucjes worden de gewenste resultaten behaald. Wil jij jouw website optimaliseren en heb je hier hulp bij nodig? Geen probleem! Wij van MarketingKarwei maken er een sport van om samen met onze klanten de beste versie van een website neer te zetten. Ons doel: meetbaar meer omzet uit het conversiepercentage van je webshop of website verhogen.

Ook voor een compleet nieuwe website kun je bij ons terecht. Wij zorgen dan voor zowel het ontwikkelen van je website als de optimalisatie ervan.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Laat ons je website optimaliseren

Door onze ploeg jouw website laten optimaliseren? Het frisse team van MarketingKarwei bestaat uit verkopers en marketeers die wel van aanpakken weten! Maak gerust eens kennis met ons. Wij komen graag naar je toe om te kijken hoe we jouw marketing effectiever in kunnen zetten. Samen gaan we voor meetbaar meer omzet! Jij bepaalt hoeveel uur je ons per week nodig hebt en je zit bij MarketingKarwei nergens aan vast. Ons team is flexibel inzetbaar en je ontvangt van ons maandelijks een rapportage met de kosten én nog belangrijker, de opbrengsten! Dit maakt het werk wat wij voor jou doen effectief. Klik hieronder om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

website-optimaliseren-team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over website optimalisatie

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

mobiel vriendelijke website
4 min | 
16 jun 2021

Een mobiel vriendelijke website is leidend: hoe jij hierdoor een voorsprong kunt nemen op concurrenten

Er is geen ontkomen meer aan: het gebruik van mobiel neemt een steeds belangrijkere rol aan in onze dagelijkse samenleving.

Blog header GTM
3 min | 
17 jun 2020

Google Tag Manager: wat is het? Plus 5 redenen om het te gebruiken voor jouw bedrijf

Als ondernemer of marketeer wil je zo veel mogelijk uit je website of webshop halen. Je wilt dat bezoekers gemakkelijk door je website scrollen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?