Website verbeteren

Een eerste indruk maak je maar één keer

Een website is hét visitekaartje van een bedrijf. Mensen beslissen in enkele seconden wat ze van je bedrijf vinden gebaseerd op je website. Maar de concurrentie online is enorm, wij geloven daarom in creativiteit. Dit gaat het verschil maken online. Hoe de website eruit komt te zien is afhankelijk van de dromen en ambities van je bedrijf. Samen bepalen we de strategie en gaan we jouw dromen vertalen naar de website. We doen website optimalisatie met één doel voor ogen: het verwezenlijken van deze dromen en daarbij gaan we voor meetbaar meer omzet. Hierbij maken we gebruik van creatieve beelden en sterke teksten gebaseerd op authenticiteit en echtheid. Wij gaan aan de slag met website optimalisatie.

Website verbeteren met de focus op conversies

En website optimalisatie is echt geen raketwetenschap. Het zijn de ‘quickwins’ die een wereld van verschil maken.

  • Wat wil je met je website bereiken?
  • En welke actieknoppen zijn voor jouw website belangrijk?
  • Wordt het DNA van het bedrijf goed weergegeven?

We focussen op conversie optimalisatie. Maar wat is een conversie? Een conversie is een bepaalde actie die een websitebezoeker doet. Denk bijvoorbeeld aan een bestelling of een aanvraag. Het doel van conversie optimalisatie? Het aantal conversies verhogen met hetzelfde aantal websitebezoekers. We geloven dat websites meer zijn dan alleen een visitekaartje. Ze hebben een groter doel, namelijk het genereren van contactmomenten met (potentiële) klanten. We optimaliseren de website en kijken naar de volgende punten: doel en doelgroep van de website, lay-out, actieknoppen, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbare referenties, mobiel vriendelijkheid en of de website up-to-date. En het belangrijkste: laat je het gezicht van je bedrijf zien met de website? Naast website optimalisatie behoefte aan een hele nieuwe website? Lees hier meer.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Een website verbeteren is nog maar het begin

Het optimaliseren van een website is een belangrijke eerste stap om het conversiepercentage te verhogen. Maar naast het optimaliseren van een website is het ook belangrijk dat een website goed gevonden wordt. Dan gaat een website nog meer bijdragen aan het verwezenlijken van jouw droom. Dit visitekaartje heeft namelijk tijd, aandacht en expertise nodig. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je onze seo specialisten inzet én waar we jou mee mogen helpen. Maar wat is dan de kracht van de werkzaamheden van MarketingKarwei? We werken bij jou op kantoor. Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we de dromen van het bedrijf écht goed kennen. Met veel specialisten die alles kunnen van een website bouwen, design en fotografie tot jouw SEO optimaliseren. Dit gaat ons helpen om op een authentieke manier zichtbare vooruitgang te boeken. We hebben een simpele methode ontwikkeld om twee keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet je verdiend hebt met behulp van een sterke website. Wil jij ook gebruik maken van website optimalisatie?

Website verbeteren team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over website optimalisatie

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

mobiel vriendelijke website
4 min | 
16 jun 2021

Een mobiel vriendelijke website is leidend: hoe jij hierdoor een voorsprong kunt nemen op concurrenten

Er is geen ontkomen meer aan: het gebruik van mobiel neemt een steeds belangrijkere rol aan in onze dagelijkse samenleving.

Blog header GTM
3 min | 
17 jun 2020

Google Tag Manager: wat is het? Plus 5 redenen om het te gebruiken voor jouw bedrijf

Als ondernemer of marketeer wil je zo veel mogelijk uit je website of webshop halen. Je wilt dat bezoekers gemakkelijk door je website scrollen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?