Website vindbaar maken

MARKETINGKARWEI DOET HET VOOR JOU

Het maken en onderhouden van een website kan al een hele klus zijn. Je wil op je site precies vertellen waar jij als bedrijf voor staat óf je wil ervoor zorgen dat bezoekers bij jou een aankoop doen. Naast bovenstaande boodschap moet je website ook door een zoekmachine (zoals Google) opgepakt worden. Hier zijn verschillende manieren voor. Je kunt dit doen door gratis vindbaarheid (SEO) en betaalde vindbaarheid (SEA). Gratis vindbaarheid is een tijdrovend proces en het duurt een tijdje voor je hier resultaat van ziet. Betaalde vindbaarheid werkt direct, maar kost wel geld. Vaak werkt een combinatie van beide mogelijkheden voor je website vindbaar maken het best. Dit noemen we zoekmachine marketing. Bij MarketingKarwei denken we graag met je mee over de inzet van (een van de) verschillende manieren.

Je website vindbaar maken met quick-wins

Het vindbaar maken van je website is minstens zo belangrijk als het optimaliseren van je website. Deze zaken gaan hand in hand. Een niet geoptimaliseerde website die goed vindbaar is, heeft weinig toegevoegde waarde. En een geoptimaliseerde website die niet goed vindbaar is, haalt ook niet het gewenste resultaat. Daarom is ons startpunt om je te helpen met het optimaliseren van je website. We zorgen ervoor dat goed inzichtelijk wordt wat bezoekers op je site doen en hoe ze daar terecht komen. We installeren een hittemap en lopen onze website optimalisatie-checklist door. Op die manier hebben we snel inzicht om je website te verbeteren. Deze zogenaamde quick-wins kunnen al snel resultaat hebben.

De volgende stap is het vindbaar maken van je site. Zoals gezegd zijn daar twee manieren voor. Er is geen manier die altijd beter werkt dan de andere. Dit is helemaal afhankelijk van jouw site, bedrijf en branche. Wij adviseren vaak een combinatie tussen betaalde en gratis vindbaarheid. In overleg met jou als ondernemer gaan we aan de slag om je website vindbaar te krijgen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de juiste bezoekers op je site komen. Dat houden we graag voor je in de gaten!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie gaat mijn website dan beter vindbaar maken?

Wij dus! De marketeers van MarketingKarwei staan voor jou klaar om je te helpen. Zoals hierboven al beschreven, worden al onze activiteiten in goed overleg met jou als ondernemer uitgevoerd. Ook hebben we voor onze werkzaamheden input vanuit het bedrijf nodig. Om ervoor te zorgen dat we lekker snel blijven werken en schakelen, zitten we het liefst bij jou op kantoor. Bij de meeste van onze klanten is dit 1 dag per week. Om je website beter vindbaar te maken is structuur misschien wel het allerbelangrijkst. Door een marketeer een vaste dag in de week op kantoor te hebben, gaan we voor zichtbare vooruitgang!

Website vindbaar maken team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?