WordPress website laten maken

EEN PROFESSIONELE WORDPRESS WEBSITE

Heb je een website die niet eenvoudig te bewerken is, die er niet uitziet zoals jij het wil of die een lage laadsnelheid heeft? Dan is het tijd voor een nieuwe website. Echter, het is niet makkelijk om deze zelf te maken en door de vele mogelijkheden zul je door de bomen het bos niet meer zien. Het uitbesteden hiervan is daarom dé oplossing. MarketingKarwei helpt je hierbij. Wij maken in samenwerking met onze webdeveloper een WordPress website op maat voor jou. Maar waarom WordPress? Dit CMS systeem (websiteprogramma) heeft een aantal pluspunten. Het is veelzijdig, makkelijk te beheren en hosten en het kan volledig ingericht worden zoals jij het wil.

Een WordPress website laten maken bij MarketingKarwei heeft vele voordelen. Wij zorgen ervoor dat de website er oogverblindend uitziet, gebruiksvriendelijk is voor de websitebezoekers en goed vindbaar is in de zoekmachines en snel laadt. Dit is erg belangrijk om meer bezoekers naar je website te krijgen en daardoor meer conversies te realiseren. Wil je alvast weten hoe snel jouw website is?

Projecten

Een WordPress website laten maken: wat zijn de stappen?

Als je bij ons een WordPress website laat maken gaat dat altijd volgens een aantal stappen. Het start met het bepalen van het doel van de website. Wil je een product of dienst verkopen? Je bezoekers informeren over jouw vakgebied? Of goede sollicitanten vinden voor jouw openstaande vacatures? Het antwoord op deze vragen bepaald bijvoorbeeld of we een webshop of een website gaan maken.

De volgende stap is het maken van een wensenlijst: wat moet er allemaal terug te zien op de website? Wij maken een concept en bespreken deze uitvoerig met jou. De verbeterpunten voeren we door in een tweede of zelfs derde concept. Dan is het tijd om de WordPress website te laten maken door een webbouwer. Hij of zij zorgt ervoor dat de website er achter de schermen tiptop uitziet en door jou makkelijk te bewerken is.

De laatste stap is het vullen van de website met content. Nog veel content op je oude website? Dan zetten we deze eerst (deels) over en maken deze SEO proof. Daarna schrijven we nieuwe teksten die gericht zijn op het maken van meer conversies en het hoog scoren in zoekmachines zoals Google.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Bij wie ga ik mijn WordPress website laten maken?

MarketingKarwei bestaat uit een team van hoogopgeleide en ambitieuze marketeers. Kijk ze hiernaast eens stralen! Daarnaast werken we samen met gecertificeerde webdevelopers. Met de combinatie van marketeers en webdevelopers optimaliseren wij het hele proces rondom het maken van een website. Hierdoor zit je website technisch perfect in elkaar en is deze zo ingericht dat jij je doelen behaald. Een WordPress website laten maken bij MarketingKarwei helpt jouw bedrijf daarom groeien. En laat dat nou net hetgeen zijn waar wij ontzettend veel energie van krijgen.

We werken bij jou op kantoor. Zie ons als een medewerker van het team die de ideale link is tussen jouw bedrijf en de webdeveloper. Zo houden we de communicatielijnen kort en blijf jij up-to-date over alles dat speelt rondom jouw nieuwe WordPress website. Meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag hieronder een offerte aan.

WordPress website laten maken team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over website optimalisatie

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

mobiel vriendelijke website
4 min | 
16 jun 2021

Een mobiel vriendelijke website is leidend: hoe jij hierdoor een voorsprong kunt nemen op concurrenten

Er is geen ontkomen meer aan: het gebruik van mobiel neemt een steeds belangrijkere rol aan in onze dagelijkse samenleving.

Blog header GTM
3 min | 
17 jun 2020

Google Tag Manager: wat is het? Plus 5 redenen om het te gebruiken voor jouw bedrijf

Als ondernemer of marketeer wil je zo veel mogelijk uit je website of webshop halen. Je wilt dat bezoekers gemakkelijk door je website scrollen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?