Zakelijk verkopen op Bol

EEN NIEUW VERKOOPKANAAL

Als bedrijf kun je nieuwe verkoopkanalen overwegen om je bereik en omzet toe te laten nemen. Door het grote bereik is Bol.com een interessant platform om in te zetten als extra verkoopkanaal. Wanneer je jouw assortiment plaatst op Bol.com, creëer je een extra miljoenenbereik. Zakelijk verkopen op Bol zorgt namelijk dat miljoenen consumenten in Nederland en België jouw producten zien én kunnen aanschaffen. Bij MarketingKarwei helpen wij jou met het opzetten van een zakelijk verkoopaccount op Bol.com, waardoor ook jouw producten via dit verkoopkanaal beschikbaar zijn. Wil jij jouw onderneming sneller laten groeien? MarketingKarwei helpt je daarbij.

Zakelijk verkopen op Bol: hoe pakt MarketingKarwei dat aan?

Allereerst kijken we of zakelijk verkopen op Bol bij jou past. Is zakelijk verkopen op Bol een geschikt verkoopkanaal dat past bij jouw bedrijf? Welke producten zijn de hardlopers van jouw assortiment? Hoe groot is de marge op jouw producten? Zijn concurrenten actief op Bol.com? Vervolgens ontwikkelen we samen een marketing strategie speciaal gericht op het zakelijk verkopen op Bol.

Wij zorgen ervoor dat jouw zakelijke verkoopaccount optimaal is ingericht. Denk hierbij aan complete productinformatie toevoegen voor alle producten in het assortiment. Door het opstellen van een product omschrijving waar jij goed op gevonden wordt, het invullen van correcte specificaties met gekoppelde en werkende EAN-nummers en het insturen van meerdere product foto’s worden de producten beter opgepakt door Bol.com. Hierdoor wordt jij door consumenten beter gevonden. Daarnaast kopen consumenten eerder producten waarbij de productinformatie compleet is. Hierdoor maakt jouw bedrijf een vliegende start maken met zakelijk verkopen op Bol.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Een vliegende start met zakelijk verkopen op Bol

MarketingKarwei is een dynamisch marketingbureau dat gevestigd is in Nijmegen. Wij werken niet alleen in Nijmegen, maar door het hele land! Bij MarketingKarwei werken wij graag bij jou op locatie. Op deze manier leren we het bedrijf, de producten en het team écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je ons inzet en waarvoor je ons inzet. Of dit nou alleen voor zakelijk verkopen op Bol is, of voor de inzet van een van onze andere diensten. Bij MarketingKarwei werken enthousiaste hoogopgeleide marketeers die houden van strakke lijnen, duidelijke communicatie en resultaat. Samen zorgen we ervoor dat de verkoopcampagne op Bol een flitsende start maakt. Nieuwsgierig geworden naar wat een marketeer van MarketingKarwei voor jouw bedrijf kan betekenen?

Zakelijk verkopen op Bol team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?