Zoekmachine adverteren Nijmegen

Meer websitebezoekers op jouw website

Wil jij je marketingkanalen zo optimaal en effectief benutten en meer websitebezoekers genereren uit Google? Google Ads is dé manier om dit snel voor elkaar te krijgen. Google Ads is het adverteren in de zoekmachine van Google.  MarketingKarwei is hét marketingbureau dat jou helpt met zoekmachine adverteren in Nijmegen! Hiermee geef jij jouw onderneming een boost door de online vindbaarheid te verhogen! Wij nemen het werk dat hiervoor nodig is uit handen, zodat jij je kan richten op de dingen die jij belangrijk vindt. Zoekmachine adverteren is één manier om betere resultaten in Google te behalen, maar er zijn meerdere manier om hoger in Google te komen!

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met zoekmachine adverteren in Nijmegen? Lees dan hieronder verder.

Meteen resultaat met zoekmachine adverteren in Nijmegen

Zoekmachine adverteren is een betaalde vorm van zoekmachine marketing, ook SEA genoemd. Door middel van een veilingsysteem biedt je op de zoektermen waarop je gevonden wilt worden. We gaan op zoek naar de zoekwoorden waarop jouw potentiële klanten zoeken. Wij schrijven voor jou kwalitatief goede advertenties, zodat deze opvallen tussen alle andere Google advertenties. Op die manier word jij op een effectieve manier gevonden door jouw potentiële klanten. MarketingKarwei is officieel Google Partner, waardoor wij alle updates meteen meekrijgen. Hierdoor weten we precies wat we kunnen verwachten en gaan we jou optimaal helpen met zoekmachine adverteren in Nijmegen. Met Google Ads, ofwel SEA, komt jouw website boven de ‘normale’ zoekresultaten in Google te staan. Het voordeel van zoekmachine adverteren in vergelijking met zoekmachine optimalisatie (SEO) is dat er meteen een resultaat zichtbaar is. Toch is het goed om in te zetten op beide. Meer weten hierover? Lees dan onze blog over de kracht van SEO en SEA samen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Zoekmachine adverteren in Nijmegen op jouw kantoor

Wij werken bij jou op kantoor! Hierdoor leren wij het DNA van jouw onderneming kennen. Wij verwerken dit in passende Google Ads advertenties, zodat er overeenstemming is tussen de toon of voice van jouw onderneming en de advertenties. Het resultaat: een professionele en betrouwbare uitstraling waardoor jij meer websitebezoekers genereert. Om de opbrengsten van onze werkwijze meetbaar te maken hebben wij een simpele methode ontwikkeld, zodat jij weet wat de omzet is uit onze marketingwerkzaamheden! Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met zoekmachine adverteren in Nijmegen?

Zoekmachine adverteren Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?