Zoekmachine marketing bureau

Vindbaar zijn voor klanten

Op zoek naar een zoekmachine marketing bureau waardoor jij beter vindbaar bent op het internet? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wanneer iemand op zoek is naar een product of dienst, bekijken ze vaak alleen de bedrijven die weergeven staan op de eerste pagina van Google. Staat jouw website niet tussen deze zoekresultaten? Dan is de kans groot dat bezoekers niet op jouw website terecht komen. Zoekmachine marketing zorgt ervoor dat je bedrijf gevonden. Dit kan door middel van SEO en SEA. Hierdoor wordt je beter vindbaar op het internet. Benieuwd wat wij als zoekmachine marketing bureau voor jou kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine marketing? Klik dan hieronder.

Zoekmachine marketing bureau: wat doen jullie?

Door middel van zoekmachine marketing zorgen wij er dus voor dat je website goed gevonden wordt. Zoekmachine marketing bestaat uit twee onderdelen, SEO & SEA. SEO staat voor Search Engine Optimization en richt zich op de gratis vindbaarheid van jouw website. SEA daarin tegen richt zich op de betaalde vindbaarheid. Adwords is de meest gebruikte vorm van SEA, Search Engine Advertising. Je betaalt dan een bepaald budget per maand aan Google om jouw advertenties bovenaan te laten staan.

Wat het verschil is tussen SEO en SEA? SEO kost vooral veel tijd. Hiervoor gaan we teksten, blogs en nieuwsberichten schrijven gericht op de voor jouw bedrijf meest belangrijke zoekwoorden. Voor de lange termijn is gratis vindbaarheid erg belangrijk. Met SEA sta je direct bovenaan. Je kunt precies zien wat de opbrengsten zijn.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Zoekmachine marketing bureau: wie zijn jullie?

Een zoekmachine marketing bureau bij jou op kantoor? Het kan! Wij werken bij klanten op kantoor. Op deze manier leren we jouw bedrijf en het team écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet en waar we jou mee mogen helpen. Dus geen onverwachte kosten en wel zichtbaar resultaat. Wij hebben namelijk een simpele manier ontwikkeld om te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Zoekmachine marketing bureau team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?