Zoekmachine marketing Nijmegen

WEES VINDBAAR ONLINE

Is jouw bedrijf klaar om online beter vindbaar te worden en ben jij op zoek naar een bedrijf voor zoekmachine marketing in Nijmegen? MarketingKarwei kan je hierbij van dienst zijn! MarketingKarwei is een bedrijf dat zich specialiseert in online marketing. Zoekmachine marketing is hierbij een belangrijk onderdeel. Wij verzorgen zowel zoekmachine optimalisatie als zoekmachine adverteren, ook wel SEO en SEA genoemd. Voor beide manieren van zoekmachine marketing wordt er als eerste een zoekwoordenonderzoek gedaan. Zo weten wij waarop jouw bezoekers zoeken, of hoe we toekomstige klanten naar jouw website kunnen trekken. Zoekmachine optimalisatie is een organische manier van meer bezoekers trekken, terwijl zoekmachine adverteren een betaalde manier is om hoog in Google te staan. Meer weten over jouw huidige SEO niveau?

Wat doen jullie aan zoekmachine marketing in Nijmegen?

Zoekmachine marketing bestaat dus uit SEO en SEA. SEO, zoekmachine optimalisatie, is een gratis manier om hoger in Google te kunnen komen. Je hoeft hiervoor niet aan Google te betalen. MarketingKarwei zorgt voor deze organische groei door voor jouw bedrijf webpagina’s te schrijven die gebaseerd zijn op de zoekwoorden van jouw bezoekers. Door deze webpagina’s te vullen met mooie en nuttige inhoud van hoge kwaliteit rondom het zoekwoord, kun je op een gratis manier makkelijker te vinden zijn in Google. Het is een proces dat wat meer tijd nodig heeft maar veel waardevolle bezoekers naar jouw website brengt. Wil jij liever snel bovenaan in Google staan? Dan adviseren we je te beginnen met SEA, zoekmachine adverteren. Je koopt hiervoor advertentieruimte in bij Google, waardoor je bij jouw gekochte zoektermen bovenin Google komt te staan met jouw webpagina. Bij MarketingKarwei zetten we dan ook graag SEO én SEA in voor onze klanten, zodat er een vliegende start wordt maakt terwijl onze marketeers aan de slag gaan met die mooi gevulde webpagina’s.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie specialiseert zich in zoekmachine marketing in Nijmegen?

Bij MarketingKarwei werkt een team van frisse en enthousiaste marketingprofessionals. Daarnaast hebben we ook échte SEO en SEA specialisten. Ben je benieuwd naar wie jou met jouw zoekmachine marketing kan helpen? Neem dan eens een kijkje bij ons team. Het kantoor van MarketingKarwei staat in Nijmegen, maar we werken net zo graag aan zoekmachine marketing bij jou op kantoor, ook als dit buiten Nijmegen is. Zo worden we écht onderdeel van jouw team en kunnen we snel schakelen. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel uur je ons wilt inzetten. Zin om met ons te groeien?

Zoekmachine marketing Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?