SEO verbeteren

Zoekmachine marketing

Klanten vinden, boeien en binden

De droom en strategie, die we eerder samen bepaald hebben, gaat jou helpen om klanten te vinden, te boeien en te binden. Die dromen gaan we inzetten om (potentiële) klanten te inspireren en te overtuigen. En daarmee zorgen we voor meetbaar meer omzet.

Wij geloven in creatief denken & digitaal doen. We gaan het verschil maken door ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online gevonden wordt met behulp van creatieve content, designs, fotografie en film. Want wij geloven dat (potentiële) klanten in zoekmachines op zoek zijn naar jouw bedrijf. En deze mensen gaan je helpen ambities waar te maken. Maar om dat voor elkaar te krijgen, is het belangrijk dat ze je daadwerkelijk kunnen vinden in deze zoekmachines. Ben je benieuwd hoe goed je SEO nu al is? 

 Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss Bewezen succesvol

Strategie ontwikkeling

Creatieve content & design

Online marketing & trainingen

Creatief denken & digitaal doen

Jij wilt dat klanten kiezen voor jouw bedrijf in plaats van de concurrent. Hiervoor is het in dit digitale tijdperk belangrijk dat ze je online goed kunnen vinden. Dus heb je al een website die staat als een huis, maar blijven de aanvragen achter? Dan is het slim om aandacht te besteden aan de vindbaarheid van je bedrijf in Google en andere zoekmachines. Hiervoor is tijd, aandacht en expertise nodig. Dit gaat zorgen voor zichtbaar resultaat.

 

Met behulp van echtheid, authenticiteit en creativiteit gaan wij ervoor zorgen dat je gevonden wordt. Wij geloven dat je op deze manier een bedrijf verkoopt zonder dat het gebruik van ‘gladde verkooppraatjes’ nodig is. Het inzetten van gratis en/of betaalde vindbaarheid gaat het verschil maken. Hiermee gaan we ervoor zorgen dat je meetbaar meer omzet uit de website haalt.

Groothandel marketing
MarketingKarwei team

Wij helpen klanten te vinden, te boeien en te binden

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Maar wat is dan de kracht van zoekmachine marketing door MarketingKarwei? We werken bij jou op kantoor. Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we de dromen van het bedrijf écht goed kennen. Dit gaat ons helpen om op een authentieke manier zichtbare vooruitgang te boeken. We hebben een simpele methode ontwikkeld om twee keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet je verdiend hebt door goed gevonden te zijn.