Zoekmachine optimalisatie bedrijf

LAAT KLANTEN JOU VINDEN

Heb jij hulp nodig bij zoekmachine optimalisatie voor je bedrijf? MarketingKarwei helpt je om jouw vindbaarheid te vergroten. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd. SEO staat voor Search Engine Optimization. SEO is gericht op de gratis online vindbaarheid. Wat dit betekent is dat er teksten en webpagina’s worden geschreven en ontworpen gericht op de zoektermen van (potentiële) bezoekers. Ben jij benieuwd naar jouw huidige SEO niveau?

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie voor mijn bedrijf?

Bij zoekmachine optimalisatie starten wij altijd met een zoekwoordenonderzoek. Door middel van een zoekwoordenonderzoek weten wij op welke zoektermen (toekomstige) bezoekers zoeken en hoe ze op je website komen. Zo is het van belang dat voor de meest populaire en belangrijke zoekwoorden mooie inhoud wordt gecreëerd voor jouw website. Denk hierbij aan kwalitatieve teksten die op je website geplaatst worden met duidelijke titels en omschrijvingen. Een andere manier om te optimaliseren voor je bedrijf is het optimaliseren van je website. Bij het optimaliseren van je website halen wij allerlei fouten uit de website en maken we deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Als klanten namelijk op een foutieve pagina komen of een knop niet werkt, is de kans groot dat deze klanten afhaken en je conversies mist. Door deze fouten eruit te halen en het koopproces op jouw website soepel te laten verlopen, haal je meer conversies uit je website!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie regelt de zoekmachine optimalisatie voor mijn bedrijf?

MarketingKarwei bestaat uit een fris en enthousiast team van marketeers. Ons kantoor staat in Nijmegen, maar we werken graag bij onze klanten op kantoor. Ook bij jou dus! Onze marketeers werken door heel Nederland. Doordat we bij jou op kantoor werken kunnen we snel schakelen en worden we echt onderdeel van je team. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel uur je ons wil inzetten. Ben je benieuwd naar de marketeers van MarketingKarwei? Kijk dan eens op onze teampagina. Enthousiast geworden en liever direct met ons aan de slag?

Zoekmachine optimalisatie bedrijf team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?