Zoekmachine optimalisatie Breda

WEES VINDBAAR ONLINE

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jouw zoekmachine optimalisatie in Breda kan regelen? MarketingKarwei helpt je hiermee. Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, werkt met bepaalde trucjes en regels waardoor jouw website hoger in Google kan komen te staan. We vullen jouw website met mooie teksten, sterke titels en duidelijke omschrijvingen, zodat jij in Google goed aangeeft wat jouw bedrijf voor de zoeker kan betekenen. Wil jij weten wat je huidige SEO niveau is?

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie Breda?

We beginnen bij zoekmachine optimalisatie altijd met een zoekwoordenonderzoek. Door dit onderzoek te doen komen wij erachter op welke woorden jouw (potentiële) klanten het meest zoeken. Hierdoor kunnen wij gericht inhoud schrijven en maken voor jouw website. Door webpagina’s aan te maken gevuld met deze inhoud, zal jouw website sneller getoond worden aan klanten die zoeken op de begrippen waar de webpagina’s voor zijn aangemaakt. Daarnaast kun je ook je website optimaliseren. Bij het optimaliseren halen we fouten uit de website en zorgen we dat deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Als er namelijk geen hordes zijn of fouten in de website, is de kans veel kleiner dat een klant jouw website verlaat. Zo behaal je dus meer conversies!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgt zoekmachine optimalisatie in Breda?

MarketingKarwei is een fris en enthousiast team van marketeers met échte zoekmachine optimalisatie experts. Ons kantoor staat in Nijmegen, maar we gaan graag bij jou op kantoor aan de slag met zoekmachine optimalisatie in Breda! Zo worden we echt onderdeel van het team, maar kunnen we ook makkelijk jouw wensen verwerken. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet. Benieuwd naar al onze marketingtoppers? Maak eens kennis met ons team of bekijk al onze diensten eens. Enthousiast geworden en direct met ons aan de slag?

Zoekmachine optimalisatie Breda team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?