Zoekmachine optimalisatie bureau

ONLINE VINDBAARHEID VERGROTEN

Is jouw bedrijf op zoek naar een zoekmachine optimalisatie bureau in Amsterdam? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Wij helpen jou om je vindbaarheid te vergroten zodat jouw bedrijf zo hoog mogelijk in de zoekmachines naar voren komt. Benieuwd naar waarom dit belangrijk is?  

Het is bewezen dat 95% van de internetgebruikers alleen maar de eerste pagina van zoekmachines bekijkt. Als bedrijf is het daarom belangrijk dat je op de eerste pagina staat. Maar door de concurrentie is dit niet altijd even makkelijk. MarketingKarwei helpt jouw bedrijf daarom graag. Door SEO, Search Engine Optimization, vergroten wij je online vindbaarheid. Door het inzetten van de juiste zoekwoorden in je websiteteksten zorgen onze SEOspecialisten ervoor dat jouw webpagina’s bovenaan in Google komen te staan. Wil je meer weten? Bel ons dan eens op, we houden wel van een interessant gesprek. 

Zoekmachine optimalisatie bureau in Amsterdam: Hoe werkt dat dan?

Het vergroten van de online vindbaarheid voor jouw bedrijf vereist verschillende stappen. Als zoekmachine optimalisatie bureau in Amsterdam ben je daarom bij ons aan het juiste adres. We starten met een zoekwoordenonderzoek. We gaan kijken welke woorden interessant zijn binnen jouw branche en waar websitebezoekers veel op zoeken. Zo weten we welke woorden we moeten gebruiken. Daarna starten we met het actief schrijven van nieuwe teksten voor je website. Op basis van het zoekwoordenonderzoek weten we exact welke woorden we moeten verwerken in nieuwe landingspagina’s, blogs of nieuwsberichten. Om deze extra te benadrukken, zetten we ze in een mooi encreatief design. Als we de SEO volledig hebben uitgevoerd, dan gaan we je huidigewebsite optimaliseren. We zorgen ervoor dat alle knoppen en linkjes werken, hij gebruiksvriendelijk is en dat hij er prachtig uitziet. Deze combinatie zorgt ervoor dat een bezoeker langer op je website blijft, waardoor de kans op conversies toeneemt! 

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgen de zoekmachine optimalisatie in Amsterdam?

Het team van MarketingKarweibestaat uitverschillende type marketeers, allemaal ambitieus en vol met frisse energie. We hebben experts op het gebied vanzoekmachine optimalisatie,creatieve designs,marketing strategieen nog veel meer. Hierdoor zijn we een marketingbureau dat aansluit bij jouw wensen en behoeftes 

We zijn gevestigd in Nijmegen en Utrecht, maar onze marketing toppers verlenen hun expertise door het hele land. Wij doen dus ook de zoekmachine optimalisatie in Amsterdam, Purmerend of Den-Bosch. Onze toppers werken het liefst bij jou op kantoor. Op deze manier leren ze het bedrijf écht kennen en worden de communicatielijnen kort gehouden. Wij zijn ervan overtuigd dat we jou op dezemanier het beste van dienst kunnen zijn. Ben je net zo enthousiast als ons en wil je met ons aan de slag? Gaaf! Neem dan snel contact met ons op, we staan te popelen om te beginnen.

Zoekmachine optimalisatie bureau team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?