Zoekmachine optimalisatie bureau

Verbeter jouw vindbaarheid

MarketingKarwei is hét marketing bureau in Nijmegen dat bedrijven helpt bij het effectief inzetten van de verkoopkanalen. Ben je op zoek naar een zoekmachine optimalisatie bureau? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Wij helpen je bij het verhogen van de online vindbaarheid van de website waardoor er meer omzet binnenkomt. Ben je benieuwd wat zoekmachine optimalisatie precies inhoudt en wat een zoekmachine optimalisatie bureau doet?  Lees dan verder.

Wat houdt zoekmachine optimalisatie in?

Tegenwoordig kopen consumenten en bedrijven massaal via het internet. Het is daarom van belang om als bedrijf goed gevonden te worden in de zoekmachines zoals Google. Dit kan op twee manieren, namelijk door gratis vindbaarheid (SEO) of betaalde vindbaarheid (SEA) in te zetten. Door deze methodes in te zetten bereik je jouw doelgroep nóg beter en zorg je dat meer mensen naar de website komen. Bestellingen en contactaanvragen zullen stijgen en je omzet zal aanzienlijk verhogen. Lees hier meer over zoekmachine marketing en hoe wij een boost geven aan jouw website.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wat doen wij als zoekmachine optimalisatie bureau?

Voor een juiste vindbaarheid in Google beginnen wij met het maken van een zoekwoordenonderzoek. We kijken samen op welke zoekwoorden jij graag gevonden wil worden en welke zoekwoorden veel potentie hebben. Vanuit daar beginnen met het schrijven van teksten, het aanmaken van landingspagina’s en stellen we het Adwords kanaal op een juiste manier in. Maandelijks houden we elkaar op de hoogte van de vooruitgang en de prioriteiten. Op deze manier bouwen we samen naar een betere vindbaarheid.

Zoekmachine optimalisatie bureau team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?