Zoekmachine optimalisatie Deventer

WEES ONLINE VINDBAAR

Heeft jouw bedrijf hulp nodig bij zoekmachine optimalisatie in Deventer? MarketingKarwei helpt je hierbij! Zoekmachine optimalisatie wordt kort ook wel SEO genoemd, de Engelse afkorting van Search Engine Optimization. SEO werkt met verschillende trucjes en regels, die de marketeers van MarketingKarwei helemaal onder controle hebben. Door voor jouw website mooie, kwalitatieve teksten te schrijven en inhoud te creëren, zorgt MarketingKarwei ervoor dat deze website hoger in Google komt te staan. Zo vinden bezoekers jouw bedrijf sneller online! Zo groeien we samen. Ben jij benieuwd naar wie voor jou aan de slag kan gaan?

Zoekmachine optimalisatie Deventer - hoe werkt het?

Bij MarketingKarwei beginnen we voor zoekmachine optimalisatie altijd met een zoekwoordenonderzoek. Ook voor jouw bedrijf in Deventer dus! Met een zoekwoordenonderzoek kunnen we in kaart brengen waar jouw (potentiële) klanten op zoeken en waar jij dus goed mee kan scoren in Google. Doordat we weten welke woorden belangrijk zijn voor jouw klanten, kunnen we gepaste inhoud maken op jouw website. Als deze personen dan gaan zoeken, ziet Google dat jouw webpagina goed past bij de zoekopdracht en laat daardoor jouw webpagina eerder zien. Zo behaal je meer conversies. Nog meer kans op een goede verkoop? Laat ons dan ook je website optimaliseren. Wij halen alle fouten uit jouw website en zorgen dat deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Hierdoor wordt de kans dat bezoekers voor een aankoop wegklikken namelijk een stuk kleiner! Door een fijn gebruikersproces laat je een tevreden klant achter en verkrijg jij meer conversies.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgt zoekmachine optimalisatie in Deventer?

MarketingKarwei bestaat uit een fris en enthousiast team van marketeers. Onze thuisbasis is in Nijmegen, maar onze marketeers werken door heel Nederland! Ook bij jou in Deventer gaan we aan de slag met zoekmachine optimalisatie. In ons team hebben we namelijk échte SEO-experts die ervoor zorgen dat jij hoger in Google komt te staan. Door bij jou op kantoor te werken zorgen we ervoor dat we echt onderdeel van jouw team worden en snel kunnen schakelen. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons wilt inzetten. Ben je nou enthousiast geworden en wil je met MarketingKarwei aan de slag?

Zoekmachine optimalisatie Deventer team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?