Zoekmachine optimalisatie Deventer

WEES ONLINE VINDBAAR

Heeft jouw bedrijf hulp nodig bij zoekmachine optimalisatie in Deventer? MarketingKarwei helpt je hierbij! Zoekmachine optimalisatie wordt kort ook wel SEO genoemd, de Engelse afkorting van Search Engine Optimization. SEO werkt met verschillende trucjes en regels, die de marketeers van MarketingKarwei helemaal onder controle hebben. Door voor jouw website mooie, kwalitatieve teksten te schrijven en inhoud te creëren, zorgt MarketingKarwei ervoor dat deze website hoger in Google komt te staan. Zo vinden bezoekers jouw bedrijf sneller online! Zo groeien we samen. Ben jij benieuwd naar wie voor jou aan de slag kan gaan?

Zoekmachine optimalisatie Deventer - hoe werkt het?

Bij MarketingKarwei beginnen we voor zoekmachine optimalisatie altijd met een zoekwoordenonderzoek. Ook voor jouw bedrijf in Deventer dus! Met een zoekwoordenonderzoek kunnen we in kaart brengen waar jouw (potentiële) klanten op zoeken en waar jij dus goed mee kan scoren in Google. Doordat we weten welke woorden belangrijk zijn voor jouw klanten, kunnen we gepaste inhoud maken op jouw website. Als deze personen dan gaan zoeken, ziet Google dat jouw webpagina goed past bij de zoekopdracht en laat daardoor jouw webpagina eerder zien. Zo behaal je meer conversies. Nog meer kans op een goede verkoop? Laat ons dan ook je website optimaliseren. Wij halen alle fouten uit jouw website en zorgen dat deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Hierdoor wordt de kans dat bezoekers voor een aankoop wegklikken namelijk een stuk kleiner! Door een fijn gebruikersproces laat je een tevreden klant achter en verkrijg jij meer conversies.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgt zoekmachine optimalisatie in Deventer?

MarketingKarwei bestaat uit een fris en enthousiast team van marketeers. Onze thuisbasis is in Nijmegen, maar onze marketeers werken door heel Nederland! Ook bij jou in Deventer gaan we aan de slag met zoekmachine optimalisatie. In ons team hebben we namelijk échte SEO-experts die ervoor zorgen dat jij hoger in Google komt te staan. Door bij jou op kantoor te werken zorgen we ervoor dat we echt onderdeel van jouw team worden en snel kunnen schakelen. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons wilt inzetten. Ben je nou enthousiast geworden en wil je met MarketingKarwei aan de slag?

Zoekmachine optimalisatie Deventer team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?