Zoekmachine optimalisatie Haarlem

BETER VINDBAAR ONLINE

Is jouw bedrijf op zoek naar een marketingbureau dat zoekmachine optimalisatie Haarlem kan regelen? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Wij helpen jou om zo hoog mogelijk te komen in Google. Maar waarom is dit eigenlijk zo belangrijk? Dat leggen we je graag uit.

Het is bewezen dat 95% van de internetgebruikers alleen maar naar de eerste pagina via zoekmachines kijkt. Het is dan noodzakelijk om hier op te staan. Maar dit is niet altijd even makkelijk met al die concurrentie. Daarom gaan wij je helpen. Wij vergroten je online vindbaarheid met SEO, Search Engine Optimization. In het Nederlands noemen we dit zoekmachine optimalisatie. Dit is het gratis onderdeel van zoekmachine marketing. Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw webpagina’s bovenaan komen te staan. Hoe? Door middel van het inzetten van de juiste zoekwoorden in je websiteteksten bijvoorbeeld. Wil je meer weten? Bel ons dan eens op.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie in Haarlem, hoe gaat dat? Allereerst wordt een zoekwoordenonderzoek gedaan. Dit is áltijd het begin van SEO, dus ook voor de zoekmachine optimalisatie in Haarlem. Tijdens dit onderzoek kijken we naar welke woorden jouw websitebezoekers gebruiken. Zo weten we welke woorden we moeten gebruiken om ze naar je website te halen. Daarnaast kijken we naar de concurrentie op bepaalde zoekwoorden. Het is namelijk niet nuttig om veel moeite te doen voor een zoekwoord met veel concurrentie.

De tweede fase van zoekmachine optimalisatie is het actief schrijven van nieuwe teksten voor je website. Op basis van het zoekwoordenonderzoek weten we exact welke woorden we moeten gebruiken. Zodat deze in nieuwe landingspagina’s, blogs of nieuwsberichten verwerkt kan worden. Dit gaat samen met een mooi en creatief design. Als we de SEO volledig hebben uitgevoerd, dan gaan we je huidige website optimaliseren. We zorgen niet alleen ervoor dat alle knoppen en linkjes werken. Maar ook dat hij gebruiksvriendelijk is en er prachtig uitziet. Deze combinatie zorgt ervoor dat een bezoeker langer op je website blijft, waardoor de kans op conversies toeneemt!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgen de zoekmachine optimalisatie in Haarlem?

MarketingKarwei bestaat uit een ambitieus en fris team van verschillende type marketeers. We hebben experts op het gebied van zoekmachine optimalisatie, creatieve designs, marketing strategie en nog veel meer. Hierdoor zijn we een erg compleet marketingbureau.

Wij zijn gevestigd in Utrecht en Nijmegen, maar onze marketing toppers verlenen hun expertise door het hele land. Zoekmachine optimalisatie in Amsterdam, Utrecht of Den-Bosch is daarom geen probleem. Wij doen dus ook de zoekmachine optimalisatie in Haarlem! Het liefste werken we bij jou op kantoor, zodat we écht onderdeel worden van jouw team. Zo houden we de communicatielijn kort en komen we achter het DNA van jouw bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat we jou op deze manier het beste kunnen helpen. Ben je net zo net zo enthousiast als ons en wil je aan de slag? Gaaf! Neem dan snel contact met ons op. We staan te popelen om te beginnen.

Zoekmachine optimalisatie Haarlem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over zoekmachine optimalisatie

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?