Zoekmachine optimalisatie Limburg

VERGROOT JOUW ONLINE VINDBAARHEID

Heeft jouw bedrijf hulp nodig bij zoekmachine optimalisatie in Limburg? MarketingKarwei helpt je met jouw online vindbaarheid. We vergroten jouw online vindbaarheid met SEO, Search Engine Optimization. In het Nederlands wordt dit zoekmachine optimalisatie genoemd. SEO heeft verschillende trucjes en regels waardoor je hoger in de resultaten van een zoekmachine komt te staan. Bij MarketingKarwei hebben wij échte SEO-experts die dit voor jou klaarspelen. Ben je benieuwd naar wie voor jou aan de slag kan? Neem dan eens een kijkje bij onze marketeers. Wil jij weten wat jouw huidige SEO niveau is?

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie Limburg

Wanneer we voor je aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie in Limburg, beginnen we altijd met een zoekwoordenonderzoek. Wanneer we dit onderzoek doen, weten we namelijk op welke woorden jouw (potentiële) bezoekers zoeken, en op welke manier we deze bezoekers dus naar jouw website kunnen halen. We schrijven kwalitatief goede teksten en maken inhoud voor webpagina’s gericht op dit zoekwoord. Als dit gedaan is en de SEO werkzaamheden afgerond zijn, gaan we over op website optimalisatie. Door fouten uit jouw website te halen die het gebruiksproces voor bezoekers onderbreken, zorgen we ervoor de bezoekers langer op jouw website blijven. Dit leidt weer tot meer conversies! Als een bezoeker namelijk een foutmelding krijgt, naar een verkeerde pagina wordt geleid of de juiste knop niet kan vinden, is de kans zeer groot dat er weg wordt geklikt. Dit wil je als bedrijf zeker niet. MarketingKarwei speurt deze fouten op en lost ze daarna op. Zo vergroot je het gebruikersgemak van jouw website.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgt de zoekmachine optimalisatie in Limburg?

Het team van MarketingKarwei bestaat uit frisse en enthousiaste marketeers die graag voor jou aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie in Limburg. Onze SEO-experts staan klaar voor jou om jouw website SEO-proof te maken. We werken bij jou op kantoor omdat we zo echt onderdeel worden van jouw team en zo snel kunnen schakelen. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons wil inzetten. Wil je meer informatie over SEO? Neem dan eens hier een kijkje. Ben je enthousiast geworden en wil je graag met MarketingKarwei aan de slag?

Zoekmachine optimalisatie Limburg team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?