Zoekmachine optimalisatie Nijmegen

Zoekmachine optimalisatie Nijmegen

De vindbaarheid van jouw website verbeteren

MarketingKarwei helpt bij zoekmachine optimalisatie in Nijmegen. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd, search engine optimalization. SEO is het onderdeel van zoekmachine marketing dat zich richt op de gratis vindbaarheid. Wanneer je SEO verbeterd komt jouw website hoger te staan in de zoekmachines, zoals Google. Potentiële klanten bekijken vaak alleen de eerste twee pagina’s wanneer ze op zoek gaan naar een product of dienst. Het is dus belangrijk dat jij op één van deze twee pagina’s te vinden bent. Hierdoor weten bestaande en potentiële klanten jou sneller te vinden en haal je meer omzet uit jouw website. Ben je benieuwd hoe goed jouw SEO momenteel is?

Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss  Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss  Bewezen succesvol

Marketing strategie

Design, video & fotografie

Online marketing & trainingen

Zoekmachine optimalisatie Nijmegen: hoe doe je dat?

Maar hoe zorgen wij ervoor dat jouw website op de eerste twee pagina’s met zoekresultaten komt te staan? Allereerst beginnen we met een zoekwoordenonderzoek. We kijken op welke zoekwoorden jouw bedrijf gevonden wilt worden. Voor de geselecteerde zoekwoorden onderzoeken wij hoeveel concurrentie er is en hoeveel mensen daadwerkelijk op deze woorden zoeken. Hierdoor kunnen we op de website gaan focussen op de meest relevante zoekwoorden. Op basis daarvan herschrijven wij eerst de bestaande teksten en optimaliseren we de website. Daarnaast schrijven wij nieuwe teksten met de zoekwoorden. Dit doen we in combinatie met goed beeldmateriaal, designs, fotografie en video. Waardoor je meteen een goede indruk achterlaat bij de (nieuwe) websitebezoekers.

Zoekmachine optimalisatie Nijmegen

Zoekmachine optimalisatie Nijmegen: ons team

Het team van MarketingKarwei bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde HBO en universitair opgeleide marketeers. Bij MarketingKarwei houden wij niet van abonnementen of contracten. Jij bepaalt zelf hoeveel uur en waarvoor je ons inzet. Hierdoor heb je geen onverwachte kosten en wél zichtbaar resultaat. Wij hebben namelijk een simpele methode ontwikkeld waarbij we kunnen kijken hoeveel extra omzet de verhoogde vindbaarheid heeft opgeleverd. Wij vinden het fijn om bij jou op kantoor te werken. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en leren we het bedrijf écht goed kennen. Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Zij vertellen wat hun ervaringen zijn met onze marketeers. Hoe wij hen helpen bij het uitvoeren van de marketingplannen die al zo lang ‘op de plank’ lagen en hoe hun hele team enthousiast is geworden over de frisse werkwijze. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe?

referenties