Zoekmachine optimalisatie Nijmegen

DE VINDBAARHEID VAN JOUW WEBSITE VERBETEREN

MarketingKarwei helpt bij zoekmachine optimalisatie in Nijmegen. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd, search engine optimalization. SEO is het onderdeel van zoekmachine marketing dat zich richt op de gratis vindbaarheid. Wanneer je SEO verbeterd komt jouw website hoger te staan in de zoekmachines, zoals Google. Potentiële klanten bekijken vaak alleen de eerste twee pagina’s wanneer ze op zoek gaan naar een product of dienst. Het is dus belangrijk dat jij op één van deze twee pagina’s te vinden bent. Hierdoor weten bestaande en potentiële klanten jou sneller te vinden en haal je meer omzet uit jouw website. Ben je benieuwd hoe goed jouw SEO momenteel is?

Zoekmachine optimalisatie Nijmegen: hoe doe je dat?

Maar hoe zorgen wij ervoor dat jouw website op de eerste twee pagina’s met zoekresultaten komt te staan? Dat laten we hieronder in een simpel stappenplan zien:

  1. Een zoekwoordenonderzoek: We kijken op welke zoekwoorden jouw bedrijf gevonden wilt worden.
  2. Voor de geselecteerde zoekwoorden onderzoeken wij hoeveel concurrentie er is en hoeveel mensen daadwerkelijk op deze woorden zoeken. Hierdoor kunnen we op de website gaan focussen op de meest relevante zoekwoorden.
  3. Op basis daarvan herschrijven wij eerst de bestaande teksten en optimaliseren we de website.
  4. Hierna schrijven wij nieuwe teksten met de zoekwoorden. Dit doen we in combinatie met goed beeldmateriaal, designs, fotografie en video. Waardoor je meteen een goede indruk achterlaat bij de (nieuwe) websitebezoekers.

 

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Zoekmachine optimalisatie Nijmegen: ons team

Het team van MarketingKarwei bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde HBO en universitair opgeleide marketeers. Bij MarketingKarwei houden wij niet van abonnementen of contracten. Jij bepaalt zelf hoeveel uur en waarvoor je ons inzet. Hierdoor heb je geen onverwachte kosten en wél zichtbaar resultaat. Wij hebben namelijk een simpele methode ontwikkeld waarbij we kunnen kijken hoeveel extra omzet de verhoogde vindbaarheid heeft opgeleverd. Wij vinden het fijn om bij jou op kantoor te werken. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en leren we het bedrijf écht goed kennen. Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op of vraag een offerte aan.

Zoekmachine optimalisatie Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?