Zoekmachine optimalisatie specialist Eindhoven

WEES ONLINE VINDBAAR

Ben jij op zoek naar een zoekmachine optimalisatie specialist in Eindhoven? MarketingKarwei helpt je! Heb jij problemen met je online vindbaarheid? Of lukt het niet om tijd vrij te maken voor de online vindbaarheid van jouw website? Dan is dit hét moment om een zoekmachine optimalisatie specialist in te zetten. Zoekmachine optimalisatie richt zicht op het vindbaar maken van jouw bedrijf binnen zoekmachines zoals Google. Door je website met mooie, kwalitatieve teksten te vullen die gericht zijn op zoekwoorden van (toekomstige) klanten, zorgen wij ervoor dat jij hoger in Google komt te staan. Benieuwd naar jouw huidige SEO niveau?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist in Eindhoven?

Een zoekmachine optimalisatie specialist kijkt naar hoe je bedrijf ervoor staat in Eindhoven, of juist in Nederland. Waar en waarop wil jij gevonden worden, en hoe vinden (toekomstige) klanten jou? Om dat te achterhalen doen we eerst een zoekwoordenonderzoek. In een zoekwoordenonderzoek kijken wij naar welke termen klanten en bezoekers gebruiken om op jouw producten of diensten uit te komen. Door dit goed in kaart te krijgen, zorgen we ervoor dat klanten naar jouw website gaan in plaats van die van de concurrent. Door inhoud voor je website te schrijven en te maken die gericht is op deze zoektermen, zal Google inzien dat jouw website waardevol is voor deze bezoekers. Hierdoor kom jij sneller bovenin Google te staan, wat weer leidt tot meer inkomsten!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie is jullie zoekmachine optimalisatie specialist in Eindhoven?

MarketingKarwei is een team van frisse en enthousiaste marketeers die je helpt met je online vindbaarheid. In ons team zitten ook échte zoekmachine optimalisatie specialisten die jouw bedrijf in Eindhoven hoger in Google neerzetten. Ons kantoor staat in Nijmegen, maar we werken graag bij onze klanten op kantoor. Zo worden we echt onderdeel van jouw team en kunnen we snel schakelen. Benieuwd naar ons team? Neem dan eens een kijkje op onze teampagina. Enthousiast geworden en liever direct met ons aan de slag?

Zoekmachine optimalisatie specialist Eindhoven team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?