Zoekmachine optimalisatie Zwolle

Wordt beter vindbaar voor klanten

Je vraagt je misschien af wat zoekmachine optimalisatie Zwolle inhoudt. Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen zoekresultaten van Google. Het gaat hierbij om de organische vindbaarheid. Dit wordt ook wel gratis vindbaarheid genoemd. Door de optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in zoekmachines. Wil jij jouw website beter vindbaar maken? Wij helpen je door middel van zoekmachine optimalisatie Zwolle.

Zoekmachine marketing Zwolle: wat houdt dat in?

Door middel van zoekmachine optimalisatie Zwolle zorgen wij er dus voor dat je website goed gevonden wordt. SEO richt zich op de gratis vindbaarheid van jouw website. Er is een tweede manier om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren, namelijk SEA. SEA richt zich op de betaalde vindbaarheid en staat voor Search Engine AdvertisingHet grote verschil tussen SEO en SEA is de periode waarop een campagne resultaat oplevert. Wanneer je kiest voor betaald adverteren (SEA) kom je direct bovenaan in Google te staan. Stop je met betaald adverteren? Dan worden de advertenties direct niet meer weergeven. SEO campagnes daar in tegen zijn gericht op langere termijn. Het duurt wat langer voor je bovenaan komt te staan in Google. Met weinig onderhoud kun je er met SEO wel voor zorgen dat je voor lange tijd bovenaan komt te staan.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Zoekmachine optimalisatie Zwolle: wie zijn jullie?

Er staat inderdaad zoekmachine optimalisatie Zwolle, maar dat betekent niet dat wij je niet kunnen helpen als jou bedrijf ergens anders gevestigd is of als je iets anders nodig blijkt te hebben. Wij zijn een divers reclamebureau en werken door heel Nederland. Dit doen wij bij bedrijven op kantoor. Op die manier leren we bedrijven écht goed kennen. Jij bepaalt zelf waar we jou bij mogen helpen en hoeveel uur je ons inzet.  Wij hebben namelijk een simpele manier ontwikkeld om te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Zoekmachine optimalisatie Zwolle team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?