Zoekmachine optimalisatie

KLANTEN VINDEN, BOEIEN EN BINDEN

Wij zetten zoekmachine optimalisatie in om jouw (potentiële) klanten te inspireren en te overtuigen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze (potentiële) klanten op zoek gaan in zoekmachines naar je bedrijf. Door middel van zoekmachine optimalisatie helpen wij om beter vindbaar te worden op het internet. Hierdoor wordt het mogelijk om klanten te vinden en te binden. Er wordt dan gekozen voor jou in plaats van de concurrent. Dit leidt tot meetbaar meer omzet en zorgt ervoor dat ambities worden waargemaakt. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Klik dan hieronder!

 

Meer gratis- en betaalde bezoekers op jouw website

Om goed vindbaar te zijn op het internet is zoekmachine optimalisatie van groot belang. Goed vindbaar zijn op het internet kan met behulp van interessante content, designs, film en fotografie. Wij geloven daarbij in creatief denken & digitaal doen en we houden dingen simpel. Daarmee maken wij voor jouw bedrijf het verschil. Hierdoor wordt je écht vindbaar op het internet en zal het aantal gratis- en betaalde bezoekers op jouw website stijgen. Hoe we dit doen? Met behulp van gratis (SEO)- en betaalde vindbaarheid (SEA). Kort gezegd het schrijven van teksten voor relevante zoekwoorden en het plaatsen van advertenties in Adwords. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met meer gratis- en betaalde bezoekers op je website? Klik dan hieronder!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Zoekmachine optimalisatie? Zet SEO & SEA in!

Zoekmachine optimalisatie is mogelijk door SEO en SEA effectief in te zetten. Welke van de twee we inzetten hangt af van de dromen die jij wilt verwezenlijken. Het inzetten van gratis en/of betaalde vindbaarheid gaat het verschil maken. Wij gebruiken daarbij inspirerende content en verassen je klanten met creativiteit. Op die manier zijn wij er van overtuigd  dat een bedrijf verkoopt zonder gebruikt te hoeven maken van ‘gladde verkooppraatjes’. Hierbij werken we bij jou op kantoor om echt het DNA van je bedrijf te leren kennen. En we houden je op de hoogte van alle kosten en opbrengsten. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons per week inzet. Benieuwd hoe ons team je kan helpen? Klik dan hieronder!

Zoekmachine optimalisatie team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?