KLANTEN VINDEN, BOEIEN EN BINDEN

Wij zetten zoekmachine optimalisatie in om jouw (potentiële) klanten te inspireren en te overtuigen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze (potentiële) klanten op zoek gaan in zoekmachines naar je bedrijf. Door middel van zoekmachine optimalisatie helpen wij om beter vindbaar te worden op het internet. Hierdoor wordt het mogelijk om klanten te vinden en te binden. Er wordt dan gekozen voor jou in plaats van de concurrent. Dit leidt tot meetbaar meer omzet en zorgt ervoor dat ambities worden waargemaakt. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Klik dan hieronder!

 

Meer gratis- en betaalde bezoekers op jouw website

Om goed vindbaar te zijn op het internet is zoekmachine optimalisatie van groot belang. Goed vindbaar zijn op het internet kan met behulp van interessante content, designs, film en fotografie. Wij geloven daarbij in creatief denken & digitaal doen en we houden dingen simpel. Daarmee maken wij voor jouw bedrijf het verschil. Hierdoor wordt je écht vindbaar op het internet en zal het aantal gratis- en betaalde bezoekers op jouw website stijgen. Hoe we dit doen? Met behulp van gratis (SEO)- en betaalde vindbaarheid (SEA). Kort gezegd het schrijven van teksten voor relevante zoekwoorden en het plaatsen van advertenties in Adwords. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met meer gratis- en betaalde bezoekers op je website? Klik dan hieronder!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Zoekmachine optimalisatie? Zet SEO & SEA in!

Zoekmachine optimalisatie is mogelijk door SEO en SEA effectief in te zetten. Welke van de twee we inzetten hangt af van de dromen die jij wilt verwezenlijken. Het inzetten van gratis en/of betaalde vindbaarheid gaat het verschil maken. Wij gebruiken daarbij inspirerende content en verassen je klanten met creativiteit. Op die manier zijn wij er van overtuigd  dat een bedrijf verkoopt zonder gebruikt te hoeven maken van ‘gladde verkooppraatjes’. Hierbij werken we bij jou op kantoor om echt het DNA van je bedrijf te leren kennen. En we houden je op de hoogte van alle kosten en opbrengsten. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons per week inzet. Benieuwd hoe ons team je kan helpen? Klik dan hieronder!

Zoekmachine optimalisatie team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

b2b doelgroepen
4 min | 
12 aug 2020

B2B doelgroepen: meer kwalitatieve leads via Google Ads

Wil je jouw producten online verkopen aan een zakelijke markt, maar merk je dat je via Google Ads vooral aanvragen van particulieren binnen krijgt?

weinig leads blog
3 min | 
4 jun 2020

Wel veel website bezoekers maar weinig leads: welke aanpassingen doe je als groothandel?

Heb jij als groothandel veel bezoekers op je website, maar blijven de orders achter? Dan gaan wij je in deze blog helpen.

Displaymarketing 02
4 min | 
27 nov 2019

4 redenen waarom je wil starten met display marketing

Wanneer je een goed werkende website hebt, wil je natuurlijk dat deze goed gevonden wordt. Dit kan gedaan worden door display marketing.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?