MarketingKarwei marketingbureau online marketing

LEVI VAN STIPHOUT

Online Marketeer

“Marketing is no longer about the stuff you make, but the stories you tell.”

Levi is te omschrijven als een echte aanpakker die goed in staat is de koe bij de horens te vatten. Hij krijgt dan ook energie van projecten die zijn probleemoplossende vaardigheden testen en hem echt uitdagen. Tijdens zijn studie is Levi lid geworden van het team van MarketingKarwei. Zijn werkzaamheden zijn vooral gefocust op Employer Branding, (technische) SEO en het creëren van content.

Waarom Levi voor MarketingKarwei heeft gekozen? Omdat hij graag verschillende kanten van marketing wil leren beheersen, hij houdt van direct contact met klanten en tegelijk zoveel mogelijk plezier wil hebben tijdens zijn werk- en leerproces.

Hij gaat geen uitdaging uit de weg en wil graag dingen gedaan krijgen. Levi legt de lat dan ook erg hoog voor zichzelf en is gedreven resultaten te boeken. Hij vindt het dan ook niet erg hier de nodige uurtjes in te steken.

In zijn vrije tijd is Levi veel bezig met mode. Het is dan ook zijn droom om een eigen kledingmerk te beginnen. Hier wil hij zijn passie voor online marketing en zijn liefde voor mode samenbrengen. Hij vindt het belangrijk om altijd plezier te hebben tijdens het werken en is dan ook altijd in voor een praatje.

Daarnaast is Levi vaak te vinden in de sportschool, waar hij traint om sterker te worden dan zijn vader vroeger was. Hij is erg competitief en zegt dan ook niet snel nee tegen een uitdaging. Tot slot vindt hij het heerlijk om in het weekend op het terras te zitten met vrienden onder het genot van een drankje. Hier zal je hem dan ook regelmatig tegen kunnen komen.

Leuk feitje over Levi: Levi heeft een landschildpad genaamd Charles