MarketingKarwei marketingbureau online marketing

LEVI VAN STIPHOUT

Marketing Stagiair

“Marketing is no longer about the stuff you make, but the stories you tell.”

Levi is sinds begin september begonnen als stagiair marketing.
Voor zijn opleiding Communicatie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zal hij zes maanden fulltime meewerken met onze ervaren marketeers om zo zelf ook de kneepjes van het vak te leren.

Levi heeft ervoor gekozen om deel te worden van MarketingKarwei, omdat hij graag verschillende kanten van marketing wil leren kennen, hij houdt van direct contact met klanten en tegelijk zoveel mogelijk plezier wil hebben tijdens zijn leerproces.

Levi wil zichzelf uitdagen zoveel mogelijk te leren over marketing. Hij vindt het dan ook niet erg hier de nodige uurtjes in te steken.

Tijdens zijn stage gaat hij vooral aan de slag met de eigen marketing van MarketingKarwei. Hij is bezig met het uitbreiden van de diensten naar de accountancy sector. Daarnaast zal hij snel meelopen met onze marketeers om klanten te helpen bij het najagen van hun dromen.

Levi vind het leuk om in zijn vrije tijd bezig te zijn met mode. Het is dan ook zijn droom om na zijn stage een eigen kledingmerk te beginnen. Hier wil hij zijn passie voor online marketing en zijn liefde voor mode samenbrengen. Hij vind het belangrijk om altijd plezier te hebben tijdens het werken en is dan ook altijd in voor een praatje.

Daarnaast is Levi vaak te vinden in de sportschool, waar hij traint om sterker te worden dan zijn vader vroeger was. Hij is erg competitief en zegt dan ook niet snel nee tegen een uitdaging. Tot slot vind hij het heerlijk om in het weekend op het terras te zitten met vrienden onder het genot van een drankje. Hier zal je hem dan ook regelmatig tegen kunnen komen.

Leuk feitje over Levi: Levi heeft een landschildpad genaamd Charles.