Hubspot marketing

HubSpot: waar marketing & sales samenkomen

Om een goed overzicht te krijgen van waar je (potentiële) klanten zich bevinden, moet je dit eerst duidelijk in kaart brengen. Waar komen je klanten bijvoorbeeld vandaan? Welk kanaal is verantwoordelijk voor de meeste omzet? Bij deze vragen gaat HubSpot jou als ondernemer enorm helpen. Maar dat is nog lang niet alles!

  • Een HubSpot strategie is afgestemd op jouw doelstellingen en dromen
  • Persoonlijk contact: wij werken bij jou op locatie
  • MarketingKarwei is HubSpot Solutions partner
  • Onze HubSpot strategie is gebaseerd op data
  • MarketingKarwei is een full service online marketing bureau

Voordelen van HubSpot

1. Marketing automation

Automatisch de juiste persoon op het juiste moment bereiken

2. Onmisbare inzichten

Precies zien wat jouw marketing- & salesactiviteiten hebben gekost en opleveren

3. Nooit meer een lead missen

Precies weten waar jouw klanten zitten in de customer journey en daarop inspelen

Onze HubSpot experts

Koen Cooijmans

Koen Cooijmans

Lucet Tuithof

Lucet Tuithof

David Eijkhout

David Eijkhout

Waarom is HubSpot belangrijk voor jouw bedrijf?

De grootste kracht van HubSpot ligt in het samenbrengen van jouw marketing- en salesactiviteiten. Zo kan je op basis van slimme metingen precies zien waar een potentiële klant zich in het verkoopproces bevindt. Is hij of zij klaar om te kopen? Dan gaat er gelijk een belletje af bij sales. Nog niet helemaal klaar om over te gaan tot een aankoop? Dan krijgt marketing een seintje om de relatie warm te houden. En het mooiste van alles? Alle inzichten die voor jou als ondernemer écht relevant zijn komen samen in één of meerdere prachtige dashboards. Al jouw verkoopdata centraal, zonder tientallen verschillende spreadsheets.

Onze werkwijze

Stap 1

Wensen verkennen: Wat wil jij als ondernemer uit HubSpot kunnen halen? Hoe wil je jouw marketing- en/of salesafdelingen ondersteunen? Daar maken we eerst een analyse van.

Stap 2

Doelen stellen: Samen stellen we realistische doelen om HubSpot tot een succes te maken voor jouw bedrijf. Wanneer zijn we tevreden?

Stap 3

HubSpot inrichten: We richten het CRM helemaal in zodat jij er als ondernemer het meeste uit kan halen. Zo staat het platform klaar om mee aan de slag te gaan.

Stap 4

Trainingen & support: We helpen jou en jouw medewerkers met het werken met HubSpot. Hiervoor bieden we verschillende trainingen en support aan.

MarketingKarwei Hubspot

Meer leren over HubSpot?

Het is makkelijk om te verdwalen in alle mogelijkheden van HubSpot. Daarom helpen we je graag om jouw medewerkers het maximale uit het programma te laten halen. Dit doen wij via trainingen, bij jullie op locatie en support na de implementatie. Maak je al gebruik van één of meerdere HubSpot licenties en wil je uitbreiden? Of heb je een vraagstuk rondom jouw gebruik van het CRM? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee!

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van nattevingerwerk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Google Ads

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!

Bel ons gelijk

024-2068965

Stuur een e-mail

info@marketingkarwei.nl