Bing Ads

Meer omzet met Microsoft Ads

Door een sterke zoekmachine advertentie (SEA) campagne kun je direct bovenaan komen te staan in zoekmachines. De meest gebruikte zoekmachines waarop geadverteerd wordt zijn Google Ads en Microsoft Ads, voorheen bekend als Bing Ads. Ongeveer 5% van de zoekopdrachten in Nederland worden uitgevoerd op de zoekmachine Bing, waarop je adverteert met Microsoft Ads.

De demografie van Bing gebruikers verschilt ten opzichte van Google-gebruikers. Hierdoor kan adverteren op Bing een ideaal kanaal zijn voor sommige bedrijven, met name in de zakelijke dienstverlening. Benieuwd of Microsoft Ads ook wat voor jouw organisatie is? Lees dan verder.

  • Adverteren met Microsoft Ads en adverteren op Google werken naadloos samen
  • Onze Microsoft Ads strategie is gebaseerd op relevante data
  • Adverteren op Microsoft Ads is afgestemd op jouw organisatie
  • Persoonlijk contact: wij werken bij jou op locatie
  • MarketingKarwei is een full service online marketing bureau

Voordelen van Microsoft Ads

1. Direct resultaat

Met Microsoft Ads heb je direct resultaat

2. Het hebben van grip

Grip op je kosten, opbrengsten en resultaat op je marketingkosten

3. Gericht adverteren

Altijd op het juiste moment in de customer journey

Onze Microsoft Ads experts

Kasper klein Breteler

Kasper klein Breteler

Leonie Zwiers

Leonie Zwiers

Joost Bressers

Joost Bressers

Waarom zijn Microsoft Ads onmisbaar voor jouw bedrijf?

Microsoft Ads zijn een onderdeel van zoekmachine adverteren (SEA). Het adverteren op zoekmachines is een onmisbaar onderdeel van een online marketingstrategie. Het zorgt namelijk direct voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Daarnaast geven zoekmachines zoals Google & Bing je volledige controle over je budget en de advertenties die je plaatst. Dit maakt deze manier van adverteren toereikend voor ieder budget.

De resultaten van de campagnes zijn eenvoudig te meten en worden uitgedrukt in termen zoals clicks, cost per click (CPC) en return on investment (ROI). Doordat je veel inzicht krijg in de prestaties van je advertenties kun je deze afstemmen tot een winstgevend en schaalbaar kanaal.

Onze werkwijze

Stap 1

Nulmeting: Een nulmeting in de vorm van een Microsoft Ads scan is altijd een belangrijke stap. Zo onderzoeken wij waar de kansen liggen.

Stap 2

Doelen stellen: Samen met de klant uitzoeken waar de wensen en kansen liggen. Samen stellen we doelen op voor het resultaat van de advertenties in Bing.

Stap 3

Campagnes opzetten: Search, Display, Performance Max campagnes opzetten voor een goede besteding van het marketingbudget

Stap 4

Meten, beheren & bijsturen: Op basis van data-gerichte analyses de campagnes beheren en bijsturen. Zo worden je campagnes blijvend beter.

Wat zijn Microsoft Ads?

Microsoft Ads – voorheen bekend als Bing Ads – is het advertentieplatform van de zoekmachine Bing. Het marktaandeel van Bing in Nederland (4,70%) zorgt ervoor dat Bing de tweede grootste zoekmachine van Nederland is. Wil je het meeste uit je zoekmachine campagnes halen? Dan is het wijs om gebruik te maken van zówel Microsoft-advertenties als Google-advertenties. De zoekmachines van Microsoft en Google kennen veel overeenkomsten. Dit zorgt ervoor dat de twee systemen goed kunnen samenwerken. De ideale werkwijze is om gebruik te maken van beide platformen.

De gebruikers van Microsoft Ads verschillen in demografie van de gebruikers van Google Ads. Uit onderzoek van ComScore blijkt dat Bing bezoekers 6,8% meer uitgeven dan Google-gebruikers. Daarnaast is de concurrentie in Bing minder, waardoor de kosten per klik (CPC) lager uit kunnen vallen. Kortom: er zijn veel redenen om vandaag nog te beginnen met adverteren op Bing! Is dit nou iets wat je zelf wil oppakken?

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Net zoals je ons hebt gevonden, kunnen we ook jouw website bovenaan in Google krijgen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van natte vinger werk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze Microsoft Ads aanpak. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Microsoft Ads

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!