strategie ontwikkeling

Marketing strategie

Samen het DNA van je bedrijf bepalen

Weet jij waar je met je bedrijf heen wilt? Je kan pas ergens aan beginnen als je weet waar je heen wilt. Het starten van een routeplanner heeft ook geen zin wanneer je de bestemming niet weet. Een belangrijkste eerste stap is het definiëren van het DNA van je bedrijf. Hoe we dit doen? In één tot twee sessies met een select deel van je bedrijf. In deze creatieve brainstormsessie(s) komen we samen tot een Why How What. Het resultaat is een strategische blauwdruk uitgewerkt op maximaal twee A4’tjes. Geen lange en ingewikkelde strategische plannen. Wij houden dingen graag simpel, omdat we weten dat dit gewoon het beste werkt. Op basis van het nieuwe merk-DNA  stellen we meteen een marketing prioriteitenlijst op die stap voor stap uitgevoerd kan worden.

 Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss Bewezen succesvol

Why, How, What

Weet jij wat de Unique Selling Points zijn? Deze authenticiteit gaat je helpen om te winnen van de concurrentie. Kan jij de volgende vraag bijvoorbeeld beantwoorden: waarom komen alle medewerkers elke ochtend hun bed uit om te gaan werken voor jouw bedrijf? Dit is de basis voor succesvolle marketing.

Concrete resultaten en meetbaar meer omzet gaan we bereiken door het opzetten van een Why How What. Waarom doe je wat je doet, hoe doe je dit en wat doe je dan precies? Dit klinkt misschien simpel, maar veel bedrijven slaan hier de plank volledig mis. Dit is hét kapstokje dat het verschil gaat maken. Vervolgens vertalen we de marketing strategie in direct uitvoerbare marketingactiviteiten. Je zult meteen merken dat het voor al je medewerkers veel duidelijker wordt.

Strategische marketing
MarketingKarwei team

Wij helpen met een strategische blauwdruk

We geloven in de gouden combinatie tussen marketing en strategie, maar wel op een simpele manier. We maken het iedereen gemakkelijk door een kapstokje te ontwikkelen waar iedereen zich comfortabel bij voelt en waar iedereen direct mee aan de slag kan. We helpen je met het leiden van de creatieve sessies, we zorgen ervoor dat iedereen zich gehoord voelt en dat de echte waarom van het bedrijf achterhaalt wordt. Maar we zorgen ook voor directe uitvoering van de marketingactiviteiten die volgen uit de strategische blauwdruk. Dit doen we allemaal vanuit jouw kantoor. Zo leren we je team en het DNA van je bedrijf écht goed kennen. Ben je benieuwd naar het resultaat? We laten maandelijks zien wat de kosten en opbrengsten zijn van onze werkzaamheden en daarmee gaan we voor meetbaar meer omzet.