image-2019-02-21 (3)

Website optimalisatie

Het visitekaartje van je bedrijf

Heb jij al veel websitebezoekers maar blijven de aanvragen nog achter? Of merk je dat websitebezoekers je website meteen weer verlaten zonder iets te doen? Dan is het cruciaal om je website te gaan optimaliseren. De website is namelijk hét visitekaartje van je bedrijf. Hoe wij dit aanpakken? We verplaatsen ons in de (potentiële) klant. Is de navigatie van de website duidelijk? Zitten er geen fouten in de website? Staan er duidelijke actieknoppen waar je als websitebezoeker op kunt klikken? Maak je het de websitebezoeker niet te moeilijk? Dit zijn zaken waar wij kritisch naar gaan kijken. Uiteindelijk is het doel van je website namelijk aanvragen, verkopen of afspraken maken en dit bereik je met website optimalisatie.

Benieuwd hoe je website nu al scoort? 

 Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss Bewezen succesvol

Ons doel? Concrete resultaten

Website optimalisatie zorgt voor  meer leads, meer bestellingen en meer offerteaanvragen met hetzelfde aantal websitebezoekers. Het zijn vaak subtiele aanpassingen die het verschil maken en bepalen of een bezoeker wel of geen actie onderneemt.

Wij geloven in websites die verder gaan dan enkel het ‘digitale visitekaartje’. Uiteindelijk is het doel van een website om contactmomenten met (potentiële) klanten te genereren. Als partner van Google zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online vindbaarheid. We hebben een simpele methode ontwikkeld om 2 keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet verdiend is met een website na optimalisatie. Benieuwd hoe wij dit doen? Neem contact met ons op dan vertellen we graag meer over het meten van de ROI van marketing.

website ontwikkeling

Dit is nog maar het begin…

Een website lanceren is de eerste stap. Een website laten bijdragen aan het succesvol uitbouwen van een bedrijf is een tweede. Wij beschouwen een website als een ‘online winkel’. En om ervoor te zorgen dat die online winkel ook succesvol wordt, heeft die winkel tijd, aandacht en expertise nodig. Bij MarketingKarwei kies je een vaste medewerker die er wekelijks voor zorgt dat de website altijd up-to-date en up-to-speed is. Één van onze marketeers komt bij jou op kantoor werken en zorgt ervoor dat jouw website zo goed mogelijk gaat renderen. We houden je hierbij maandelijks op de hoogte van de websitebezoeken, kosten, opbrengsten en werkzaamheden. Enthousiast geworden?