image-2019-02-21 (3)

Website optimalisatie

Het visitekaartje van je bedrijf

Heb jij een website maar werkt deze niet goed genoeg? Heb jij al veel websitebezoekers maar blijven de aanvragen nog achter? Of merk je dat websitebezoekers je website meteen weer verlaten zonder iets te doen? Dan is het cruciaal om je website te gaan optimaliseren, en wij helpen je hierbij! Dit is namelijk hét visitekaartje van je bedrijf. Hoe we dit aanpakken? We verplaatsen ons in de (potentiële) klant. Is de navigatie van de website duidelijk? Zitten er geen fouten in de website? Staan er duidelijke actieknoppen waar je als websitebezoeker op wil klikken. Maak je het de websitebezoeker niet te moeilijk? Dit gaan we aanpakken. Uiteindelijk is het doel van je website namelijk aanvragen, verkopen of afspraken maken en dit bereik je met website optimalisatie.

Benieuwd hoe je website nu al scoort? 

 Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss Bewezen succesvol

Ons doel? Concrete resultaten

Stel: je hebt op dit moment al een website waar dagelijks veel websitebezoekers rondkijken en klikken, en je weet dat hier meer aanvragen uitgehaald kunnen worden. Dan is het slim om te focussen op conversie optimalisatie. Hierdoor haal je meer rendement, meer bestellingen en meer offerteaanvragen binnen met hetzelfde aantal websitebezoekers. Het zijn vaak subtiele aanpassingen die het verschil maken en bepalen of een bezoeker wel of geen actie onderneemt.

Wij geloven in websites die verder gaan dan enkel het ‘digitale visitekaartje’. Uiteindelijk is het doel van een website om contactmomenten met (potentiële) klanten te genereren ofwel leads, aanvragen en bestellingen. Als partner van Google zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online vindbaarheid. Zo zorgen we ervoor dat een website goed gevonden wordt en je meetbaar meer klanten genereert vanuit je website. We hebben een simpele methode ontwikkeld om 2 keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet verdiend is met de website.

website ontwikkeling
MarketingKarwei team

Dit is nog maar het begin…

Een website lanceren is de eerste stap. Een website laten bijdragen aan het succesvol uitbouwen van een bedrijf en het verwezenlijken van je droom is een tweede. Wij beschouwen een website als een ‘tweede winkel’. En om ervoor te zorgen dat die tweede winkel ook succesvol wordt, heeft die winkel tijd, aandacht en expertise nodig. Bij MarketingKarwei kies je een vaste medewerker die er wekelijks voor zorgt dat de website altijd up-to-date en up-to-speed is. Dit doen we op basis van detachering van onze frisse marketeers. We werken bij jou op kantoor om ervoor te zorgen dat we de website optimaal kunnen verbeteren. En we houden je maandelijks op de hoogte van de kosten en opbrengsten van onze werkzaamheden. Enthousiast geworden?