Website optimalisatie

De beste website ervaring voor jouw gebruikers

Wanneer bezoekers van je website een positieve ervaring hebben bij het bezoeken van je website, zal dit sneller resulteren in een lead of aankoop. Een website die langzaam laadt of onduidelijke navigatie heeft zal er namelijk snel voor zorgen dat jij potentiële klanten verliest. Een website die op en top loopt is dus cruciaal! 

Het doel van websiteoptimalisatie is om bezoekers een positieve en naadloze ervaring te bieden, hen te helpen gemakkelijk te vinden wat ze zoeken en ze te overtuigen om actie te ondernemen, zoals het invullen van een formulier of het doen van een aankoop. Onze specialisten helpen jouw organisatie bij het creëren van de optimale gebruikerservaring! 

  • Ontdek de kracht van websiteoptimalisatie en laat je bedrijf groeien
  • Verbeter gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring
  • Bespaar kosten door duurzame marketing
  • Persoonlijk contact: wij werken bij jou op locatie
  • Optimaliseer technische aspecten van je website 
  • Versterk klantbetrokkenheid en krijg meer leads

Voordelen van website optimalisatie

1. Hogere zoekmachinepositie

Scoor hoger in zoekmachines zoals Google en Bing

2. Verbeterde gebruikerservaring

Meer betrokkenheid van bezoekers

3. Verhoog conversies

Soepele processen leiden tot meer leads en verkopen

Onze website optimalisatie experts

Lucet Tuithof

Lucet Tuithof

Joost Bressers

Joost Bressers

Daphne Eskes

Daphne Eskes

Waarom is website optimalisatiebelangrijk voor jouw bedrijf?

Website optimalisatie is cruciaal voor je organisatie omdat het de gebruikerservaring verbetert, conversieratio’s verhoogt en de online prestaties optimaliseert. Door een naadloze en boeiende website ervaring te bieden, kun je meer leads genereren, klanten aantrekken en je ROI maximaliseren, wat essentieel is voor je bedrijf. 

Onze werkwijze

Stap 1

Analyse en onderzoek: We starten met een grondige analyse van je website.

Stap 2

Doelstellingen vaststellen: Samen bepalen we welke duidelijke doelstellingen er zijn.

Stap 3

Implementatie en verbetering: We implementeren gerichte verbeteringen op je website.

Stap 4

Monitoren en optimaliseren: Regelmatig optimaliseren we je website, dit blijft een continu proces.

Website optimalisatie

Meer leren over website optimalisatie?

Als je zelf aan de slag wilt met website optimalisatie, begin dan met een grondige analyse van je website om zwakke punten te identificeren. Stel duidelijke doelstellingen vast en implementeer gerichte verbeteringen, zoals het optimaliseren van laadsnelheid en verbeteren van de gebruikerservaring. Blijf vervolgens de prestaties monitoren en aanpassingen maken voor continue verbetering.

Heb je zelf geen tijd voor website optimalisatie, mis je de kennis en wil je het door experts laten uitvoeren? Dan staan onze specialisten voor je klaar!

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Zorgen dat je websitegebruikers de beste ervaring hebben: wij regelen het. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van nattevingerwerk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze website optimalisatie aanpak. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Google Ads

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!