Website ontwerp ontwikkeling

Creëer een digitale eerste indruk die blijft hangen

Als ondernemer begrijp je het belang van een sterke online aanwezigheid. Een professionele website is vaak de eerste kennismaking tussen jouw bedrijf en potentiële klanten. Heb je een website of webshop die nu niet genoeg leads, aanvragen of bestellingen krijgt? Dan is het belangrijk om eens kritisch te kijken naar je website of webshop. Bij MarketingKarwei ontwerpen en ontwikkelen we websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de functionaliteit bieden die jouw bedrijf nodig heeft om te groeien.

  • Een eerste indruk die impact maakt
  • Website ontwerp dat past bij jouw DNA
  • Persoonlijke en betrokken aanpak voor een effectieve samenwerking
  • We komen bij jou op kantoor langs zodat we je bedrijf echt leren kennen

Voordelen van website ontwikkeling & ontwerp

1. Verbeterde gebruikerservaring

Een goed ontworpen website zorgt voor een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring

2. Herkenbaarheid

Een website die past bij jouw huisstijl & branding zodat jouw merk overal te herkennen is

3. Verhoogde vindbaarheid

Een geoptimaliseerde website kan de positie van jouw bedrijf in zoekmachines verbeteren

Onze website experts

Levi van Stiphout

Levi van Stiphout

Nannick van koningsbruggen

Nannick van Koningsbruggen

Dennis Scholten

Dennis Scholten

Waarom een goede website belangrijk is voor jouw bedrijf

Een goed ontworpen en ontwikkelde website is essentieel voor het succes van jouw bedrijf. Het is niet alleen het visitekaartje van jouw merk, maar ook een krachtig marketinginstrument dat potentiële klanten aantrekt, hun betrokkenheid vergroot en conversies stimuleert. Met een professionele website kan jouw bedrijf het merkimago versterken, geloofwaardigheid opbouwen en zich onderscheiden van de concurrentie.

Onze werkwijze

Stap 1

Het bepalen van het doel van je website: Wil je leads verzamelen, producten gaan verkopen of iets anders?

Stap 2

Planning en design: We maken een lijst van jouw wensen, zetten een strategische planning op en starten met het conceptdesign voor jouw website.

Stap 3

Ontwikkeling: Onze webbouwer zet het ontwerp om in een goed functionerende website en bouwt de site.

Stap 4

Vullen en onderhouden: We vullen jouw website met nieuwe teksten, beeld en content. Natuurlijk zorgen we ook dat je website onderhouden wordt.

Website ontwerp ontwikkeling

Groeien met jouw professionele website?

Website ontwerp & ontwikkeling omvat het creëren en bouwen van een professionele online aanwezigheid voor jouw bedrijf. Van het ontwerpen van aantrekkelijke lay-outs tot het implementeren van geavanceerde functionaliteiten, wij zorgen ervoor dat jouw website een effectief instrument wordt om jouw doelstellingen te bereiken.

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Net zoals je ons hebt gevonden, kunnen we ook jouw website beter vindbaar maken. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van nattevingerwerk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze aanpak voor jouw website ontwikkeling. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met website ontwerp & ontwikkeling

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!