Technische SEO MarketingKarwei

De technische kant van SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgt ervoor dat alles achter de schermen goed ingericht staat. Dit vindt plaats aan de achterkant van de website. Bij technische SEO komt veel kijken, zoals indexatie, crawlen, redirects en nog veel meer moeilijke termen. Wij zorgen ervoor dat de techniek achter jouw website optimaal is ingericht volgens de laatste richtlijnen van Google. En dit doen wij in begrijpbare taal.

MarketingKarwei is gespecialiseerd in:

  • Specialisten die goed kunnen werken met meerdere CMS-systemen
  • Technische SEO begrijpelijk maken door simpele taal
  • Het werken met geavanceerde tools om websites te analyseren en optimaliseren

Technische SEO is een onmisbaar onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Een website moet voldoen aan de technische eisen om goed gevonden te worden. Wij houden de laatste eisen en richtlijnen van Google nauw in de gaten. Op deze manier blijven wij constant op de hoogte.

  • Technische SEO zorgt ervoor dat de achterkant, het fundament van je website, helemaal goed is ingericht;
  • Je behaalt meer succes met je SEO-strategie door technische SEO voor je te laten werken;
  • Onze technische SEO-strategieën zijn gebaseerd op sterke analyse en onderzoek
  • MarketingKarwei is een full service online marketing bureau. Onze technische SEO-strategie wordt ondersteund door andere expertises.

Voordelen van Technische SEO

1. Een goede, technische website scoort beter in zoekmachines

2. Optimaliseer je website voor je bezoeker voor direct meer resultaat

3. Een sterk en solide fundament voor je website

Onze technische SEO experts

Kasper klein Breteler

Kasper klein Breteler

Jidde Wiegertjes

Jidde Wiegertjes

Leonie Zwiers

Leonie Zwiers

Wat is Technische SEO?

Technische SEO omvat alle werkzaamheden die bijdragen aan de optimalisatie van de techniek van een website, met als doel hogere posities in een zoekmachine te krijgen. Techniche SEO is een van de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie.

Het helpt de bezoeker én de zoekmachine om jouw website beter te begrijpen en navigeren. Daarnaast draagt technische SEO bij aan een betere gebruikerservaring.

Technische SEO uitbesteden

Technische SEO is geen makkelijk onderwerp. Termen zoals structured data, robots.txt, sitemap.xml, PageSpeed, mobile-first-indexing, redirects, canonicals en meer zijn voor een technisch SEO specialist begrijpbare taal. Maar voor een ondernemer begint het bij het horen van deze termen vaak te duizelen. En dat begrijpen wij.

MarketingKarwei zorgt ervoor dat wij communiceren in begrijpbare taal. Samen met de ondernemer zorgen wij voor optimalisatie.

Onze werkwijze

Stap 1

Analyse en onderzoek: De eerste stap bij technische SEO is een goede analyse en onderzoek. Hierdoor achterhalen we waar de kansen liggen.

Stap 2

Bij de tweede stap gaan wij samen met de klant inventariseren wat de technische mogelijkheden van het CMS-systeem zijn.

Stap 3

Als er een goede inventarisatie is, gaan wij aan de slag. Structured data, robots.txt en sitemap.xml verbeteringen zijn voor ons gesneden koek!

Stap 4

Meten, beheren & bijsturen: Als laatste stap is het erg belangrijk om de resultaten van de aanpassingen in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen.

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Zorgen dat jouw website technisch goed scoort: wij helpen je hierbij. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werkenDat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van natte vinger werk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze Google Ads aanpak. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Google Ads

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.