groothandel_marketing

Groothandel marketing

Klanten vinden, boeien en binden voor groothandels

MarketingKarwei is hét marketingbureau gespecialiseerd in groothandel marketing. Verreweg het grootste deel van ons klantenbestand bestaat uit groothandels. Hierdoor weten we:

  • Wat er binnen een groothandel speelt en hoe we de doelgroep bereiken
  • Hoe we snel het aantal websitebezoekers verhogen en hoe we deze vertalen naar warme leads.
  • Via welke weg we jouw omzet verhogen. Met een ontzettend simpele berekening maken we inzichtelijk wat de marketing kost, maar vooral: hoeveel extra omzet er via marketing binnenkomt.
  • Hoe we marketing structureel goed blijven doen. ‘Discipline’ is cruciaal!

marketingkarwei  We werken bij jou op kantoor

marketingkarwei Meetbaar omzetverhogend

marketingkarwei Bewezen succesvol

Marketing strategie

Design, video en fotografie

Online marketing & trainingen

Marketing strategie

Design, video en fotografie

Online marketing & trainingen

Incourante voorraad verkopen? Omloopsnelheid verhogen?

 

We werken het liefst wekelijks bij jou op kantoor. Waarom? Omdat we jou én jouw klanten dan écht leren kennen en onderdeel worden van het team. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en we groothandels ongeëvenaard succesvol maken. Heb je incourante voorraad die je zo snel mogelijk wilt verkopen? Dan bedenken we daar rap een actie voor. Is de omloopsnelheid van bepaalde productcategorieën te laag? Dan zetten we daar direct een actie voor op touw.

Groothandel marketing wordt belangrijker. Zowel consumenten als bedrijven bestellen steeds vaker direct online bij een producent en slaan hiermee de groothandel over. Daarom is het belangrijk om als groothandel prominent in beeld te komen en te blijven bij jouw B2B en B2C klanten. Hiervoor zetten we verschillende middelen in: een goed converterende website, vindbaarheid op Google, gerichte E-mail marketing en klantwerving via sociale media zoals LinkedIn.


Vergroot je bereik via Amazon

In maart 2020 opende Amazon (de grootste e-commerce speler ter wereld) officieel haar deuren in Nederland. Door producten via Amazon te verkopen, bereik je per maand miljoenen klanten uit heel Europa. Met het stijgende marktaandeel heeft Amazon veel invloed op de prijzen van online shoppen in Nederland. En dat biedt veel kansen voor ondernemers!

amazon-logoWij geloven in de gouden combinatie tussen marketing en strategie, óók als het gaat over verkopen via Amazon. Hoe zorg je ervoor dat je producten goed vindbaar zijn? Wil jij groeien op Amazon? Laten we samen kijken wat verkopen via Amazon voor jouw bedrijf kan opleveren.

Groothandelmarketing Marketingkarwei
dienst groothandel

Samenwerken aan concrete doelen

 

Een groothandel laten groeien via marketing vergt aandacht, tijd, kennis en energie. Maar dat is precies wat onze marketeers jou komen brengen als je ons inschakelt. Samen stellen we vast welke doelen, ambities en dromen jij met jouw onderneming hebt. Op basis daarvan maken we een concreet en praktisch marketingplan, mét de daarbij behorende doelstellingen. En dan hebben we het niet alleen over doelen zoals het aantal websitebezoekers, maar ook het aantal nieuwe klanten en omzet dat je via de marketing binnen wilt halen. Zónder duidelijke doelstellingen starten we niet eens met ons werk.

We willen namelijk samen met jou een wedstrijd aangaan én deze wedstrijd winnen! Maandelijks bekijken we samen of we op schema liggen en waar we onszelf kunnen verbeteren.

Klantcases Groothandel Marketing

TastyPresent Groothandel Marketing

TASTY PRESENT (CHOCOLADE GROOTHANDEL)

Voor de online marketing hebben wij MarketingKarwei ingeschakeld. Precies kunnen zien wat de kosten en opbrengsten van de marketingactiviteiten zijn? Dat wilden wij ook. Ze werken wekelijks bij ons op kantoor, waardoor het écht voelt alsof ze onderdeel zijn van ons team. Lees meer

VVS-techniek Groothandel Marketing

VVS-TECHNIEK (LASTECHNISCHE GROOTHANDEL)

Sinds eind vorig jaar komt MarketingKarwei bij ons over de vloer. Ze bieden ondersteuning op het gebied van online marketing en de vindbaarheid in Google. Tussendoor is het plan opgepakt om onze website te verbeteren. Dat MarketingKarwei nog steeds voor ons werkt zegt genoeg. Lees meer

Projectvloeren Nederland Groothandel Marketing

PROJECTVLOEREN NEDERLAND (VLOEREN GROOTHANDEL EN PROJECTINRICHTING)

Al meer dan vijf jaar schakelen wij wekelijks MarketingKarwei in. Waarom? Omdat wij met onze 5 activiteiten en met 5 websites in projectstoffering, vloeren, gordijnen, zonwering en schilderwerk onze handen vol hebben. De marketing to do list vullen we samen maar voor de uitvoering hebben we geen tijd. Onze vaste medewerker van MarketingKarwei biedt uitkomst! Lees meer

Groothandel blogs

Groothandel blogs

Groothandel blogs

Groothandel blogs