design video fotografie

Een eerste indruk maak je maar één keer

Of je nu aan de wereld wilt laten zien welk probleem je oplost, je naamsbekendheid wilt vergroten of je doelgroep wilt informeren: wij vertellen jouw verhaal. Onze creatieve marketeers zorgen voor een onderscheidende huisstijl, strakke logo’s, sprekende fotografie & film en effectieve websites.

Waarom dit belangrijk is? Design, video en fotografie is de basis van online marketingWil je gezien worden of écht opvallen? Wij gaan voor dat laatste! 

Projecten

De persoonlijkheid van je bedrijf tonen

Wij laten het gezicht van je bedrijf zien waardoor jij boven je concurrenten uitsteekt. Want een eerste indruk maak je meer één keer. Hoe doen we dit dan bij MarketingKarwei? Denk bijvoorbeeld eens aan je team laten stralen met prachtige bedrijfsfotografie, een bedrijfsvideo maken om te laten zien waarom jij uniek bent, of een nieuwe huisstijl ontwikkelen om je nog beter te positioneren.

Een goed ontwerp vormt de basis van jouw marketing. Het maakt je bedrijf sterker en zorgt ervoor dat je opvalt bij bestaande- en nieuwe klanten. Samen met jou ontwikkelen we een design dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf. Het verhaal achter je bedrijf, de stijl en het DNA vertalen we in beelden die jouw doelgroep aanspreken. 

 

Onze creatieve marketeers helpen

Bij ons vind je alles onder één dak, dus ook marketeers die het liefst de hele dag bezig zijn met ontwerpen en fotograferen. Daarbij bepaal je zelf hoeveel uur je hen in wilt zetten. En we komen naar jou toe! Om ervoor te zorgen dat het beeldmateriaal helemaal aansluit bij jouw wensen, werken we het liefst bij jou op kantoor. Zie het als een tijdelijke collega van het marketingteam. We merken bij onze huidige klanten dat we dan echt onze klanten goed leren kennen. Dat werkt pas effectief. 

Toon jij al de persoonlijkheid achter je bedrijf?

Alles over design, fotografie & video

Klantambassadeurs blog
5 min | 
23 mei 2023

Hoe je van klanten ambassadeurs maakt: alles wat jij daarover moet weten

Klantambassadeurs: ze zijn een echte toevoeging aan jouw bedrijf. Maar wat zijn klantambassadeurs precies en hoe creëer je ze? Wij vertellen je het.

Verschil-branding-huisstijl-identiteit-logo
6 min | 
17 apr 2023

Het verschil tussen branding, identiteit, logo en huisstijl

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

storytelling bedrijven
4 min | 
25 aug 2020

Storytelling voor bedrijven: hoe schrijf je een inspirerend merkverhaal?

Waarom raakt een goed boek of een spannende film ons? In feite zijn alle producten door iedereen te maken, maar er is maar één Disney World.