Design, video & fotografie

Design, video & fotografie

Unieke content delen

Heb jij voldoende beeldmateriaal van je bedrijf? Van de medewerkers die elke dag voor je werken? Of zet jij creatieve content in op social media of bijvoorbeeld in je showroom? Dit is dé manier om je bedrijf een gezicht te geven. En op deze manier win je ook van je concurrenten. Dit is namelijk de unieke factor die je niet deelt met je concurrenten. We gaan (potentiële) klanten verrassen met creatieve design, video & fotografie. MarketingKarwei is een designbureau, onze creatieve marketeers gaan met jou om tafel, bespreken de wensen en maken deze content voor je. Denk hierbij aan visuals voor op de website, (bedrijfs)video’s, posters, folders, huisstijlontwikkeling, bedrijfsfotografie en magazines. Ofwel alle designs op zowel offline én online gebied.

 Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss Bewezen succesvol

Het gezicht van een bedrijf laten zien met designs, video & fotografie

Ben jij op zoek naar een design bureau? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Wij laten het gezicht van je bedrijf zien. Denk hierbij aan de mensen die zichzelf elke dag weer inzetten om het bedrijf succesvol te maken, maar ook aan bedrijfsprocessen, evenementen en beurzen. Dit zijn allemaal onderdelen die bijdragen aan de omzet van je bedrijf. We gaan dit laten zien op een creatieve manier. Hiervoor maken we gebruik van originele bedrijfsfotografie en video’s, visuals voor op de website, posters en folders. Denk bijvoorbeeld aan de teampagina van je bedrijf, dit is bij de meeste bedrijven één van de best bezochte websitepagina’s. Vaak mist hier het gezicht van het bedrijf. Creatief beeldmateriaal en originele foto’s van het team gaan zorgen voor meetbaar resultaat. Onze grafisch ontwerpers binnen MarketingKarwei maken dit voor je!

Design, video & fotografie

Onze creatieve marketeers helpen

 

Wij hebben creatieve marketeers in huis die het liefst de hele dag bezig zijn met het ontwikkelen en ontwerpen van origineel beeldmateriaal en het opnemen en editen van video’s. Jij bepaalt hoeveel uur je ons in wilt zetten voor het maken van creatieve designs, video & fotografie. En we komen naar jou toe! We werken bij jou op kantoor om ervoor te zorgen dat het beeldmateriaal helemaal aansluit bij de wensen van het bedrijf.

 

Wil jij marketing in combinatie met creativiteit? Een stralende teampagina waarmee je het gezicht van je bedrijf laat zien?