Online aanwezigheid verbeteren voor B2C en B2B

De uitdaging

Perfect View Windows stond voor een moeilijke uitdaging: hun online aanwezigheid en groei te versterken in een competitieve markt. Als een bedrijf dat zowel de B2C als B2B markt bedient, was het essentieel om een online marketingstrategie te ontwikkelen die effectief communiceert met beide doelgroepen. MarketingKarwei werd benaderd om deze uitdaging aan te gaan met een duidelijke, datagedreven aanpak die resultaten oplevert.

“Sinds Koen hier zijn kennis komt delen zorgt dit ervoor dat ik meer inzicht heb in de marketingkansen voor ons bedrijf. Aangezien hij dit live bij ons op kantoor doet schakelt dit voor ons erg makkelijk.”

– Koen Neijenhuis, Marketing & Verkoop

Website sessies met engagement +12%

Een prachtige stijging van +434% conversies

De oplossing

MarketingKarwei heeft voor Perfect View Windows een scherpe en doelgerichte online marketingstrategie ontwikkeld die de juiste kanalen optimaal benut. Onze aanpak omvatte technische SEO-optimalisatie, gerichte contentcreatie, en het segmenteren van campagnes om nauwkeurig aan te sluiten bij de behoeften van de diverse doelgroepen. Maar dat was niet alles, door maandelijkse rapportages en datagedreven inzichten konden we onze strategieën voortdurend verfijnen en optimaliseren voor betere prestaties. Ons doel was niet alleen om de online zichtbaarheid te vergroten, maar ook om de conversie op de website te verbeteren door een naadloze gebruikerservaring te bieden.

marketingstrategie en website optimalisatie voor perfect view windows
perfect view windows interieur

Het resultaat

Na een aantal weken zagen we significante verbeteringen in hun online marketingprestaties. Door onze gezamenlijke inspanningen op het gebied van SEA en SEO hebben we een aanzienlijke toename in het aantal aanvragen gerealiseerd. Het conversiepercentage steeg met +434%! De maandelijkse rapportages en continue optimalisatie hebben ervoor gezorgd dat we steeds efficiënter en effectiever konden werken, wat resulteerde in een betere ROI voor Perfect View Windows. Onze aanpak heeft niet alleen de conversies verhoogd, maar ook de basis gelegd voor duurzame groei in de toekomst.

Ben jij al goed online vindbaar?