website optimalisatie 3

Meer leads op jouw website

Heb je een website of webshop, maar krijg je niet genoeg leads, aanvragen of bestellingen binnen? Dan is het belangrijk om kritisch naar je website of webshop te kijken, want je krijgt niet vanzelf deze waardevolle leads en aankopen binnen. Wij beschouwen een website als een ‘online winkel’. En om ervoor te zorgen dat die online winkel ook succesvol wordt, heeft die winkel tijd, aandacht en expertise nodig. Om jou hiermee te helpen bieden we bij MarketingKarwei twee diensten aan:

  • Je huidige website optimaliseren
  • Een nieuwe website maken

 

 

De huidige staat van je website bepaalt welke van deze twee diensten wij adviseren. Daarom nemen we je website volledig onder de loep. Zitten er fouten in je website? Staan er duidelijke actieknoppen waar je als websitebezoeker op kunt klikken? Hoe is het gesteld met de snelheid van je website? Is je website goed vindbaar? Dit zijn enkele vragen die we onszelf stellen tijdens de analyse van jouw website en die bepalen welke dienst wij adviseren. Meer weten over website maken en optimaliseren? Lees dan snel verder of neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe snel je website nu is? Check het hieronder!

Websites van onze klanten

Website optimalisatie: haal meer uit je websitebezoekers

Website optimalisatie zorgt voor meer leads, meer bestellingen en meer offerteaanvragen met hetzelfde aantal websitebezoekers. Het zijn vaak subtiele aanpassingen die het verschil maken en bepalen of een bezoeker wel of geen actie onderneemt. Dat laatste, daar gaan we voor!

Wij zijn ervan overtuigd dat een website meer is dan een ‘digitaal visitekaartje’, want het doel van de meeste websites is (indirect) geld opleveren. Als partner van Google zijn wij op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het gebied van online vindbaarheid. Met website optimalisatie investeer je niet alleen in nog meer bezoekers, maar verhoog je ook de effectiviteit van je website. Door bezoekers op een slimme manier te verleiden, kan het aantal aanvragen (conversies) flink stijgen.

Website maken: groeien met jouw professionele website

Een verouderde website? Een nieuwe huisstijl die je terug wil laten komen in jouw website? Of een te lage websitesnelheid? Dit zijn een aantal redenen om een nieuwe website te maken. Maar het is niet zo makkelijk om dit helemaal zelf te doen. Er zijn verschillende aspecten van belang. Denk bijvoorbeeld aan welk CMS systeem (websiteprogramma) je gaat gebruiken. Wij gebruiken bijvoorbeeld vaak WordPress bij het maken van een website. MarketingKarwei is aanwezig tijdens het hele proces van het website maken: van het creëren van een concept tot het onderhouden, vindbaar maken en uitbouwen na de livegang. Je staat er dus nooit alleen voor.

Als je met jouw ambitieuze bedrijf je website niet laat ontwikkelen door een professionele websitebouwer, is de kans groot dat er een aantal belangrijke aspecten niet op orde zijn. MarketingKarwei heeft ervaring met websites maken en zorgt ervoor dat jij gaat groeien met jouw nieuwe website.

Website maken dienst
0 frisse marketeers
0 klanten zien ons wekelijks bij hen op kantoor
0 mooie opdrachtgevers

Waarom kiezen voor MarketingKarwei?

Bij MarketingKarwei staat een energiek team klaar dat ervaring heeft met het maken en optimaliseren van websites. Eén van onze marketeers komt bij jou op kantoor werken en zorgt ervoor dat jouw website zo goed mogelijk gaat renderen. Zie het als een nieuwe marketing collega. We maken samen met jou een plan om je website zo optimaal mogelijk in te richten en vindbaar te maken. De strategie doen we dus samen, maar de realisatie verzorgen wij. Op die manier gaan wij het aantal leads en conversies verhogen voor jouw website. We houden je hierbij maandelijks op de hoogte van de websitebezoeken, kosten, opbrengsten en werkzaamheden. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Al meteen met ons aan de slag? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Ook op zoek naar webhosting?

Samen met onze partner Dacon verzorgen wij ook webhosting. Dit betekent het volledige beheer van een website. Wel zo fijn dat je website ook in de lucht blijft ‘hangen’.  

“Uw groei in ICT, onze zorg; DACON staat al meer dan 15 jaar voor het op persoonlijke wijze mens en organisatie laten groeien, verbeteren of automatiseren. De systemen en software sluiten aan, nu en in de toekomst.” 

Bij DACON creëren wij wat nodig is en leggen we niets extra’s op. Wij komen geen pleisters plakken! Wij regelen het gewoon met bewezen processen, projecten en met afspraken die we persoonlijk nakomen. Hulpvaardig en oprecht verbonden zijn. Wij creëren ICT-infrastructuren met één aanspreekpunt. Onze specialisten ondersteunen altijd in het belang van de totale ICT-omgeving. Zo creëren wij grip op het bedrijfsnetwerk, van printer tot server, van beveiliging tot werkplekbeheer. 

Lees hier meer over Dacon!

Haal jij al het maximale uit jouw websitebezoekers?

Alles over website optimalisatie

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 mrt 2023

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
9 feb 2023

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?